banner388

Samsunlu vekilden iktidara sert eleştiri!

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Çarşamba'da cadde ortasında bulunan elektrik direğini yanında basın toplantısı düzenledi. Hancıoğlu, "AK Parti belediyeciliğinin resmi, Çarşamba'daki bu çirkinlik abidesidir" ifadelerini kullandı.

Samsunlu vekilden iktidara sert eleştiri!

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Çarşamba'da cadde ortasında bulunan elektrik direğini yanında basın toplantısı düzenledi. Hancıoğlu, "AK Parti belediyeciliğinin resmi, Çarşamba'daki bu çirkinlik abidesidir" ifadelerini kullandı.

01 Mart 2019 Cuma 20:32
Samsunlu vekilden iktidara sert eleştiri!

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü ve partililerle birlikte, CHP'nin Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut'un seçim çalışmalarına destek verdi. İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve vatandaşlarla sohbet eden Hancıoğlu daha sonra Sungurlu Mahallesi'nde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Konuşmasına, basın açıklaması için burayı neden seçtiklerini açıklayarak başlayan Hancıoğlu, cadde ortasında duran elektrik şebekesi direğini göstererek " Mevcut yönetimin, Çarşamba'mıza, Çarşambalılara layık gördüğü hizmetin özeti, cadde ortasında duran ve tehlike saça işte bu direktir" sözcüklerini kullandı.

Hancıoğlu sözcüklerine şu şekilde devam etti:

"Bu görüntü, bir anlayışın resmidir. Belediye işi gönül işi' diye slogan uydurup, yönettiği şehirlerde vatandaşa eziyet eden, bu yerleri yaşanamaz hale getiren, rant sevici, beton aşığı, bir direği cadde ortasından kaldırtma iradesi bile olmayan bir anlayışın resmidir."

CHP'li Hancıoğlu, Çarşambalıların böyle bir anlayışa mahkum ve mecbur olmadığını kaydederek şöyle devam etti:
"Bu anlayışın karşısındaki seçenek, Belediye Başkan Adayımız Mimar Altan Karabulut ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızdır. Çarşamba'ya hak ettiği hizmeti sunacak, burayı layık olduğu şekilde yönetmeye talip, her sokağının, her apartmanının sorununu-derdini kendisine dert edecek ve o sorunu çözecek, harcadığı her kuruşun hesabını da Çarşambalılara verecek, bu güzel ilçemizi sadece Samsun'un değil, sadece Karadeniz'in değil, Türkiye'nin yıldızı yapacak projeleri hayata geçirecek olan anlayışın temsilcileri olarak Çarşambalıların desteğini istiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2019-03-02 01:12:24

Ne güzel duruyor ne olmus yani :) direkmi şimdi önemli konu

Avatar
Çrşb 2019-03-02 04:49:14

Bula bula yeni yapılan yolumu buldunuz AKP li değilim ama sizden miğdem bulanıyor iğrenç parti chp

Avatar
Özgür turan 2019-03-02 08:38:32

Bir solcu olarak chp nin sacma sapan aciklamalarindan politikasindan. Sacma sapan siyasetinden yeminle biktim. Samsun da ki butun sorunlar bitti mesela vezirkoprunun yol tarim issizlik sorunu bitti bi elektrik diregimi kaldi. Bu millet oyu nu sana direk onunde show yap diyemi verdi. Yaziklar olsun. Hem kendinden hem bayanligindan hemde cahilliginden utan. (Cahillik yenilmesi gereken en buyuk dusman. demisti pasa hazretleri)

Avatar
Seyir terası deyip dibine kule yapana ne demeli. 2019-03-02 09:16:19

Bir de mühendis olup bunlara yol verince insan üzülüyor. Atakum SEYİR teası diye bir yer. yol kenarı. O hızlı trafikte girişi de bir dert. Ama Atakumu SEYRET dedip adına Seyir terası diyecen. Yanına da kuleler dikecen.. Ve Dİkey mimariye karşıyım diyecen. Al seyret kulenin tuğlalarını say şimdi. Al sana belediyecilik.

Avatar
Can 2019-03-02 11:16:24

Arkadaş çirkinlik abidesi dediğin arka sokakta bir yer ki bu edebsizlik yedaşın çizecek plan proje değişecek kablo özelleşti bizi sömürüyor o direğide alacak kenara veya müsayit bi yere tekrar koyacak

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-02 11:56:03

Sn.Vekilim siz ne derseniz deyin Bu Millet 17 Yıl sonunda bizleri SOGAN KUYRUKLARINA MAHKUM EDEN İKTİDARA OY VERİYOR.
GARİP OLAN DA BU DUR..

Avatar
Tatae 2019-03-02 12:59:19

Yenimi fark edildi neguzel

Avatar
Anonim 2019-03-02 13:15:11

Lan çarşambalı adam ne anlasın direkten onlara bedava oatates teklif edin