banner388

Samsunlu ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı.

Samsunlu ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı.

04 Mayıs 2018 Cuma 18:50
Samsunlu ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı

Sansun Haber-Onur Akay sosyal medya hesabından Samsunlu ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberini yayımladı.

Sanat dünyasındaki önemli sanatçıların kötü haberlerini duyuran Onur Akay bu seferde Samsunlu ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberini verdi.

Onur Akay, twitter hesabından Orhan Gencebay ile olan fotoğrafını paylaşıp, "Dün gece ateşi yükselen değerli sanatçımız Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı. Gencebay'a gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Geceyi hastanede geçiren ve tedavisi devam eden ustamıza acil şifalar dilerim" sözcüklerini ekledi.

Samsunlu ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberini öğrenen habercilere de konuşan Onur Akay, "Dün gece evinde yediği dondurmadan zehirlenmiş. Karnı şişen ve şiddetli baş ağrısı ile yoğun halsizlikten şikâyet eden Orhan Gencebay'ı ambulansla hastaneye kaldırmışlar. Çok sevdiği ballı bademli dondurmadan zehirlendiği anlaşılmış. Değerli sanatçımız, hastanede yükselen ateşi ve gece boyunca kritik seyreden durumuyla, yakınlarını endişelendirmiş. Şu an sağlık durumu iyi" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal 2018-05-05 11:21:36

Allah şifa versin batsın bu dünyaaa

Avatar
Zaza 2018-05-05 10:30:17

İnsaşlah ölür kurtulur acı çekmez yasını basını doldurmuş artık ahiret zamanı geşmiş

Avatar
Memur 2018-05-05 18:06:23

Kaderde ne varsa o

Avatar
gül 2018-05-05 23:35:25

Çok geçnis olsun Allah sevdiği insanlara başlasın

Avatar
Şükriye samsunlu 2018-05-05 23:53:46

Allahım açıl şifalar versin üzüldüm kendine iyi bak Allah emanet ol senin gibi sanatçılar çok nadir hemserim gerçekten çok üzüldüm allha emanet ol

Avatar
Deren 2018-05-06 01:58:51

Bu nasıl bir yorum anne baban ićinde bu yorumu yapıyomusun ruhsal bozuklugunuzu tedavi ettiriniz zaza