banner388

Samsunlu Ülkücülerden provokatörlere ayar

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı, Türkiye kışkırtmak isteyenlerin karşısında olacaklarını açıkladı.

Samsunlu Ülkücülerden provokatörlere ayar

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı, Türkiye kışkırtmak isteyenlerin karşısında olacaklarını açıkladı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 13:08
Samsunlu Ülkücülerden provokatörlere ayar

Samsun haberÜlkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin karşısında olacaklarını ifaden eden Altıntaş, "Bir süredir, uluslararası güçler tarafından desteklenen YPG/PKK Suriye'nin kuzeyinde bir terör devleti kurma girişimleri sonucunda Suriye kuzeyine yerleşen teröristlere karşı bütün iyi niyet çağrılarına karşın, büyük devletlerin bu grupları beslemesi karşısında operasyon kaçınılmaz olmuştur. Bunun sonucunda Cumartesi günü, terör devleti için kilit kent durumundaki Afrin'de ki terör gruplarına karşı "Zeytin Dalı" operasyonu başlamıştır. Artık söz bitmiş, harekât aşamasına geçilmiştir. Önce Şanlı Ordumuzun hava kuvvetleri, ardından Mehmetçiklerimiz tekrardan tarih yazmaya başlamıştır. Harekata katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın başarısı için gönüllerimiz, yüreklerimiz ve dualarımız onlarladır. Ülkü Ocakları olarak bu akşam saat 19.00'da İl ve İlçe başkanlıklarımızda düzenleyeceğimiz Kahraman Türk ordusuna destek amaçlı " Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Süresi" etkinliğimize tüm Samsun halkı davetlidir" dedi.

"KARŞILARINDA DİM DİK DURACAĞIZ"

Sokak çağrılarına geçit vermeyeceklerini vurgulayan Altıntaş açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Terör örgütü uzantısı bir parti tarafından yapılan sokaklar çıkma çağrısına hodri meydan diyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Sakarya savaşı sırasında söylediği "Hattı müdafaa Yoktur sathı müdafaa vardır...O satıh, bütün vatandır..." sözü bu günde geçerliğini korumaktadır. Unutmasınlar Türk Milleti, Polisiyle, Askeriyle, Milletiyle bir bütündür. Bilinmeli ki Türk Milletinin her bir ferdi askerdir. Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendinin de geçtiğimiz aylarda söylediği üzere "Ülkemiz adına iş başa düştüğünde arkamıza bakmayız. Bu millet dardaysa, memleketimizin bize ihtiyacı varsa biz elimize silahımızı alırız, gerekirse de savaşırız." diyerek sözlerini sonlandırdı."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.