banner388

Samsunlu AHBAP'lar Atakum'da buluştu

Sanatçı Haluk Levent'in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Partisi(AHBAP) isimli hareketin Samsun’daki gönüllüleri Atakum’da buluştu.

Samsunlu AHBAP'lar Atakum'da buluştu

Sanatçı Haluk Levent'in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Partisi(AHBAP) isimli hareketin Samsun’daki gönüllüleri Atakum’da buluştu.

07 Mayıs 2017 Pazar 11:53
Samsunlu AHBAP'lar Atakum'da buluştu

Samsun Haber Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP hareketine Samsun’da ilgi artıyor.  AHBAP Hareketi Samsun temsilcileri 4 Mayıs 2017 tarihinde Samsunhaber.com’a açıklamalarda bulunarak hedeflerini anlatmasının ardından dün de(6 Mayıs 2017)  Samsunlu ‘AHBAP’lar geniş bir katılım ile ilk buluşmalarını gerçekleştirdi.

İlk Etkinlik Anneler İçin

AHBAP Hareketi Samsun Temsilcisi Berat Bagay'ın organizasyonu ile Atakum'da buluşan AHBAP'lar tanışma ve faaliyet planlama toplantısı gerçekleştirdi. Buluşmada Samsun’da ilk etkinlik olarak Anneler Gününde Huzurevlerini ve Kadın Sığınmak evlerini ziyaret etmeyi kararlaştıran Samsunlu ‘AHBAP’lar, sokak hayvanları, yetim çocuklar, şehit aileleri, fidan ekme faaliyetleri, köy okullarının tadilatı gibi birçok konu üzerinde de neler yapabileceklerini konusunda fikir alışverişinde bulundu.

‘Siyasi Bir Oluşum Değiliz’

Buluşma esnasında hareketinin isminde geçen ‘parti’ kelimesiyle ilgili özel bir açıklama yapan AHBAP Samsun Temsilcisi Berat Bagay, “Birçok kez siyasi bir oluşum olmadığımızı söylememize rağmen hala siyasi bir oluşum olduğumuzu düşünenler oluyor. ‘Siyasi partisiniz’ diyen kişilere bildirimizi okutun. Bizler yardımlaşma yapmak adına bir araya gelen gönüllü insanlarız. Ve bize siyasisiniz diyen kişilere güzellikle cevap vermeliyiz,  kimse ile tartışmamalıyız." dedi. Bagay ayrıca AHBAP Hareketinin herkese açık olduğunu söyleyerek yardımsever insanları aralarında görmek istediklerini belirtti.

Yasir BABA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil cetinkaya 2017-11-27 12:24:33

yardıma ihtiyacı var

Avatar
Meliha inan 2020-04-02 20:46:55

Yardıma ihtiyacım var lütfen babada yardım edin 600 TL maaşım var kırık dökük bir miras evim var tadilata ihtiyacı var lütfen bana yardım edin

Avatar
Adım Meliha İnan 2020-04-02 20:48:57

Yardıma ihtiyacım var. Bana ulaşırsanız çok memnun olurum 0507 0159350