banner388

Samsunhaber.com’dan İnşaat Fuarına Ziyaret

Samsunhaber.com ekibi olarak Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan firma sahiplerine ziyarette bulundu.

Samsunhaber.com’dan İnşaat Fuarına Ziyaret

Samsunhaber.com ekibi olarak Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan firma sahiplerine ziyarette bulundu.

23 Mart 2018 Cuma 18:18

Samsun haberSamsunhaber.com ekibi olarak bu sene TÜYAP’ın 4.’sünün düzenlediği İnşaat Fuarını ziyaret ettik. Firmalarla hoş sohbetlerde bulunan Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan, fuarın gidişatı hakkında önemli bilgiler aldı.

4.’sü düzenlenen İnşaat Fuarına katılan firma sahiplerinin fuar hakkındaki yorumları:

“Bu sene fuar bir önceki senelere göre hem daha canlı hem de profesyonel standlar var. Katılan firmalar gerçekten fuarın hakkını vermeye çalışıyor. İlerleyen yıllarda daha iyi olacağına inanıyorum. Tabi ki bilinçli fuar ziyaretçileriyle iş daha tatlı olacak. Gerçekten fuarın gereği yerine getirilecektir. Burada medyanın çok büyük bir etkisi var. Doğru tanıtım ve arz talep dengesini doğru oluşturmak fuarda ciddi bir ilgi oluşturuyor. Uluslararası katılımlar oldu ve onlarla görüşme yapıldı. Henüz fuarı geziyorlar o yüzden ticari noktalarda görüşme olmadı. Uluslararası gelen katılımcılarda bizden sponsorluk ve bayilik istiyorlar. Daha da büyümek için fuarlar büyük bir fırsattır.”

Bu sene 4.’sü düzenlenen İnşaat Fuarına katılan firma sahiplerinin çoğu geçmiş yıllarda da fuara katıldıklarını söyledi. Her sene katıldıklarını söyleyen firma sahipleri “bu senede her zamanki gibi fuardan beklentilerinin iyi olduğunu” belirttiler. Fuara ilk defa katılan firma sahipleri de fuarın çok faydalı olduğunu ve seneye de katılmak istediklerini belirttiler.

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 24.03.2018 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.