banner388

Samsunhaber.com ailesinin acı günü! 

Samsunhaber.com ekibinin editörlerinden Yunus Ünlü, ikiz kardeşini kurtarmak isterken kahramanca hayatını kaybetti. 

Samsunhaber.com ailesinin acı günü! 

Samsunhaber.com ekibinin editörlerinden Yunus Ünlü, ikiz kardeşini kurtarmak isterken kahramanca hayatını kaybetti. 

29 Mart 2019 Cuma 00:56
Samsunhaber.com ailesinin acı günü! 

(Editör olarak hayatımın en zor,
en üzücü haberini paylaşıyorum) 

Ekip arkadaşımız, yan yana oturup beraber çalıştığımız ağabeyim Yunus Ünlü, engelli kardeşini kurtarmak isterken ne yazık ki yaşamını yitirdi.

28 Mart Perşembe günü ekip arkadaşımız Yunus Ünlü’nün engelli ikiz kardeşi Murat Ünlü'den, uzun süre haber alınamadı. Saat 17.00 sularında ikiz kardeşinden haber alamayan ve telâşlanan ekip arkadaşımız Yunus Ünlü, Denizevleri Karakoluna giderek kardeşinin kaybolduğunu bildirmek istedi. Bu sırada kardeşi Murat Ünlü tarafından “Size çok yük oldum. İntihar ediyorum" diye bir mesaj gelmesi üzerine Yunus Ünlü, ikiz kardeşinin intihar edeceğini belirttiği Atakum Halk İskelesine gitti. Son anda iskelenin ucundan kardeşinin tekerlekli sandalyeden kendini denize bıraktığını gören Yunus Ünlü, yüzme bilmemesine rağmen, kardeşini kurtarmak için bir an bile düşünmeden denize atladı. Bölgede bulunun ve olayı gören cesur bir polis memuru da silahını ve telsizini olay yerinde bulunan ekip arkadaşıza teslim ederek denize daldı. Polis memuru denizden önce Murat Ünlüyü ardından da Yunus Ünlü’yü çıkardı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından Murat Ünlü  özel bir hastaneye, arkadaşımız Yunus Ünlü ise OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İkizlerden Murat Ünlü, yapılan müdahalelerin ardından yaşama döndürülerek yoğun bakıma alındı. İkiz kardeşini kurtarmak için kendini denize atan ekip arkadaşımız Yunus Ünlü ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yol arkadaşımız Yunus Ünlü, 29.03.2019 Cuma günü (Bugün) İlyasköy Yenidogan Camisinde, öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ, MEKANIN CENNET OLSUN...

-SAMSUNHABER.COM
 

Son Güncelleme: 29.03.2019 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevin Eraslan 2019-03-30 10:59:39

Gazetenizde editörlük yapan Yunus Ünlü haberi sayesinde tamda secim zamanı siyasiler icin guzel reklam olmuş hepsi orada, Allah razi olsun!
10 gün önce işsizlik yüzünden ailesi tarafından sokağa atılan 39 yaşında bir CHP tarafında olan millet vekili ve belediye başkanlarından birr kaçınca ulaşarak durumu anlattım vekil sana dönerim dedi,başkanlar ise cevap verme zahmetinde dahi bulunmadılar,çünkü bir candan önce koltuk kapma temasları vardı.Bugün maşAllah bakiyorumki bu haberde butun siyasiler Yunus cocugumuzu uğurlamak için en önce koymuşlar.Yaşasın Olmayan VICDANIMIZDAKI ADALET.

Avatar
Barış Kaya 2019-03-29 01:19:36

Meslektaşı olarak kendisiyle tanışma fırsatım hiç olmadı ama takip ettiğim bir isimdi. İşini layığı ile profosyonel yaptığını biliyordum gayette başarılı idi Allah rahmet eylesin. Tüm basın camiasının başı sağolsun.

Avatar
Yazar hoca 2019-03-29 06:05:15

Cumlemizin basi sag olsun Allah aile bireylerine sabir versin

Avatar
Rıdvan Güler 2019-03-29 06:14:27

Başımız sağ olsun çok üzücü bir durum..

Avatar
faruk totuk 2019-03-29 06:34:49

Allah rahmet eylesin kederli aileye ve samsun haber camiasına sabır diliyorum

Avatar
murat ç 2019-03-29 08:16:49

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşAllah

Avatar
adalet 2019-03-29 08:17:45

Acıların acısı.Mekanı cennet olur inşAllah. Sabır diliyorum.

Avatar
Sedat Kara 2019-03-29 08:59:02

Allah Rahmet Eylesin...