banner388

Samsun’da Şehitleri Anma Programı

Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 15 Temmuz tarihli Demokrasi Zaferi ile Şehitleri Anma programı yapıldı.

Samsun’da Şehitleri Anma Programı

Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 15 Temmuz tarihli Demokrasi Zaferi ile Şehitleri Anma programı yapıldı.

23 Eylül 2016 Cuma 13:38
Samsun’da Şehitleri Anma Programı

Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile Şehitleri Anma programı İlkadım Belediyesinin Unkapanı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Programa İlkadım’ın Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlçe’nin Müftüsü Yahya Polat, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd.Dr. Hayrettin Öztürk, Yrd.Dr. Osman Şahin, öğretmenler ve onların yanı sıra öğrenciler katılım sağladılar. Programa Samsunlu Şehitler Ahmet Altunoğlu, Selman Özay, Fikret Özer ile Murat Uzun’un babaları da katılım sağladı. Programın hemen öncesinde konuşma yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesinin İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Dr. Hayrettin Öztürk, “15 Temmuz gününde milletimiz Çanakkale ruhu ile hareket etmiş, darbe teşebbüsünü püskürterek, cuntacılara gereken dersi de vermiştir. Milletimiz birliğin ve beraberliğin tarihte olduğu 15 Temmuz gecesinde tekrar göstererek demokrasisine ve milli iradaye sahip çıkmıştır. 15 Temmuz gecesinde adeta canını feda etmiş olan şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyip, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kasideler okundu ve daha sonra şehitler için hatim duası yapıldı.
 

Son Güncelleme: 23.09.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.