banner388

Samsun’da Şehitlere Saygı Turnuvası

Samsun’da faaliyet gösteren Fatih Spor Kulübü tarafından düzenlenen "Şehitlere Saygı" futbol turnuvasının başlama vuruşunu AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gerçekleştirdi.

Samsun’da Şehitlere Saygı Turnuvası

Samsun’da faaliyet gösteren Fatih Spor Kulübü tarafından düzenlenen "Şehitlere Saygı" futbol turnuvasının başlama vuruşunu AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gerçekleştirdi.

06 Haziran 2016 Pazartesi 17:29
Samsun’da Şehitlere Saygı Turnuvası

Fatih 1453 Spor Kulübü tarafından her sene düzenlenen ve Ramazan boyunca devam eden futbol turnuvası bu sene "Şehitlere Saygı Turnuvası” adı altında start aldı. Fatih Mahallesi Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'nda yapılan açılış töreni, Türkiye güzel Kuran okuma birincisi Hafız Mustafa Özyılmaz’ın şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini ile başladı. Turnuvanın açılış etkinliğinde AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Fatih 1453 Spor Kulübü'nün büyük katkılarıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirten Fatih 1453 Spor Kulübü Başkanı Ali Anıl, gerçekleştirilen muhteşem programa desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

“İSTEDİLER BİR HAFTADA YAPTIK”
Hafız Mustafa Özyılmaz tarafından şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim’in ardından konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Böyle anlamlı bir gecede Fatih Mahallesi sakinlerimiz ile bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Böyle mükemmel bir programı düşünüp organize eden Fatih Spor Kulübü yöneticilerini gönülden tebrik ediyorum. Öyle güzel bir yerde öyle anlamlı etkinliğe imza atıldı ki gurur duymamak elde değil. Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti, hemen ardından birlik ve beraberlik yemeği herkes bir arada eller şehitlerimiz için semaya açık. Geleneksel hale gelen futbol turnuvası bu sene şehitlerimiz için düzenlenmiş. 60'a yakın takım ve bu takımlarımız şehitlerimizin ismini taşıyor. Hangi takım birinci olursa o şehidimizin ailesi umreye gidiyor. Yani A'dan Z'ye titizlikle hazırlanmış bir program olmuş. Emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bu noktada mahalle sakinlerimizin bizlerden istediği İlkadım Belediyesi olarak hızlı bir şekilde Fatih Mahallemize kazandırdığımız son model halı sahamızın açılışını böyle anlamlı bir programla yapmış bulunmayız. Daha önce kum olan sahada komplike bir çalışma gerçekleştirerek sahamızı muhteşem bir halı sahaya çevirdik. Muhtarımız geldi başkanım her mahalleye halı saha yaptın Fatih Mahallesi’nin yok, dedi. Biz de hemen çalışmaların başlattık bir hafta içinde çalışmaları tamamladık hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu birliğimizi dirliğimizi bozman isteyenlere fırsat vermesin. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlerin huzurunu kaçırsın. Şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar versin" şeklinde konuştu.

İSİMLERİ SAYDI
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş konuşmasında ilk olarak Samsunlu şehitlerin isimlerini okudu. Vatanını, ülkesini, milletini canı pahasına koruyan tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarda andıklarını söyleyen Milletvekili Köktaş sözlerine şu şekilde devam etti: "Ülkemiz yıllardır iç ve dış düşmanlarına karşı verdiği mücadelesinde 780 bin km vatan toprağının her bir karesi aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanarak ülkemiz hamdolsun bugünlere geldi. Her bir şehidimizin acısı yüreklerimizi kor gibi yakmaktadır. Bu duygularla tüm kahramanlarımızı rahmet, şükran ve dualarla anıyorum. Devletimiz güçlü, milletimiz sabırlı ve kararlı. Yıllardır insanların canına malına kast eden terör örgütüyle, en son terörist yok edilinceye kadar mücadelemiz devam sürecektir. Bu bir beka mücadelesidir, vatanın birliği, milletin kardeşliği mücadelesidir. Bu azim ve kararlık ülkemizi idare eden en küçük kadrodan en yüksek kadroya kadar varlığını hissettirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Almanya Parlamentosu'nun almış olduğu sözde Ermeni soykırım tasarısını şiddetle kınıyoruz, böyle bir tasarıyı asla onaylamıyoruz. Bu düşünceler içinde Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Rabbim birliğimize, beraberliğimize zeval vermesin diyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yapımı tamamlanan halı sahaya geçen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar turnuvanın açılış maçı olan şöhretler karması müsabakasının başlama vuruşunu yaptı.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
şehitSamsunBaşkanTurnuva
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.