banner388

OMÜ'de Mezuniyet Heyecanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2015-2016 öğretim yılı mezunları, diplomalarını fakültenin Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle aldı.

OMÜ'de Mezuniyet Heyecanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2015-2016 öğretim yılı mezunları, diplomalarını fakültenin Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle aldı.

06 Haziran 2016 Pazartesi 17:44
OMÜ'de Mezuniyet Heyecanı

320 mezun öğrencinin katıldığı törende; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Recep Tapramaz, akademisyenler ve aileler yer aldı.
İsimlerinin anons edilmesiyle tek tek salona giren öğrenciler, hastalık sonucu vefat eden arkadaşlarını da anmayı unutmadı. Öğrenciler, üzerinde arkadaşlarının fotoğrafının olduğu "Seni unutmadık, kalbimizdesin" yazılı afişle salona giriş yaptı.
Öğrencilerin hazırladığı dans gösterisi de izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dans eden öğrenciler, Rektör Yardımcısı Sevilhan Mennan'dan teşekkür belgesi aldı.
Törenin açılış konuşmasını Dekan Mustafa Ayyıldız yaptı. Öğrencilerin ailelerine ve öğretim elemanlarına teşekkür eden Ayyıldız, "Sevgili öğrenciler, bugünden sonra yaşamın farklı bir yüzüyle karşı karşıya kalacaksınız. Bundan sonra da akademik gelişmeleri takip ediniz, okuyunuz, kendinizi geliştiriniz" ifadelerine yer verdi.
Törende konuşma yapan Rektör Yardımcıları Sevilhan Mennan ise, "Umarım hepiniz hayal ettiğiniz yerlerde olursunuz. Nasibiniz bol, şansınız çok, ömrünüz uzun olsun" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Dereceye giren öğrencilere ayrıca plaket verildi. Spor Bilimleri Fakültesi’nde bu sene fakülte birincisi Nida Gencer Özkan, ikinci Esin Darıcı, üçüncü ise Mevlüt İnler oldu.
Tören, hep bir ağızdan öğretmenlik yemini eden öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
OmüMezunKep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.