banner388

Samsun’da Mescid-i Aksa protestosu

Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Başkanlığı İsrail polisinin Mescid-i Aksa’nın kapatılmasına tepki gösterdi.

Samsun’da Mescid-i Aksa protestosu

Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Başkanlığı İsrail polisinin Mescid-i Aksa’nın kapatılmasına tepki gösterdi.

21 Temmuz 2017 Cuma 15:14
Samsun’da Mescid-i Aksa protestosu

Samsun Haber - İsrail’in Müslüman dünyası üzerindeki baskı politikası her geçen gün artarak devam ediyor. En son İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da silahlı saldırı girişiminde bulunduğunu iddia ettiği 3 kişiyi öldürmesi ve sonrasında dini bir mekanı kapatması olayı Müslüman dünyasında tepkiyle karşılandı.

Samsun'dan tepki geldi

Bir tepkide Samsun’da geldi. Grup adına konuşma yapan TÜGVA Samsun İl Başkanı Hakan Durmuşoğlu, “Mescid-i Aksa biz Müslümanlar için büyük değer taşımaktadır. Yarım asırdır işgal altında bulunan Kudüs’te İsrail bu sefer gözlerini tekrar Mescid-i Aksa’ya dikmiştir. Acımasızca canına kıyılan masum çocukların, sivil insanların kanı İsrail için yeterli olmayıp, alınların secdeye varmasına da engel oldular. Kardeşlerimize ve İslam'a yapılan zulme karşı çıkmak bizim görevimizdir.’’dedi.

''Allah zulme uğrayanların yanındadır''

Konuşmasının devamında ise ‘’Öyle bir boyuta gelinmiştir ki, ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’da ezanı yasaklayacak kadar alçalmışlardır. Bunlara karşı durmak namus borcu olmuştur. Dik duruşumuzu, Allah’ın izniyle eşkıyalıklar son bulup, zalimler kaçacak delik arayana kadar sürdüreceğiz. Ey zalimler, unutmayın ki Allah zulme uğrayanların yanındadır” dedi.
 

Son Güncelleme: 21.07.2017 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2017-07-21 15:33:51

Her şey bitti sıra mescidi aksayami geldi