banner388

Samsun’da düğün konvoyunda tehlikeli anlar

Samsun’da bir düğün konvoyunda 2 araç drift atarak trafiği tehlikeye soktu.

Samsun’da düğün konvoyunda tehlikeli anlar

Samsun’da bir düğün konvoyunda 2 araç drift atarak trafiği tehlikeye soktu.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 11:01

Son günlerde düğün konvoylarında trafiği tehlikeye sokanların sayısı oldukça arttı. Bir düğünde gelin alma merasimi sonrasında benzer görüntüler cep telefonları kameralarına yansıdı. İki sürücü Fiat Tempra ve Tofaş Şahin marka/model araçlarıyla düğün konvoyunun önüne geçerek drift attı.

Yaptıkları tehlikeli gösteri ile hem kendilerini hem de akan trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye sokan sorumsuz driftçiler, diğer sürücülerin tepkisini çektiler. Genellikle kent güvenlik sistemi kameralarının olmadığı yerlerde kazaya davetiye çıkaran driftçiler, yaptıkları tehlikeli hareketlerden sonra yollarına devam ettiler.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emir baran 2022-07-27 11:40:33

umarim 70.000 tl apra cezası verirler devlet de arabalarını ellerinden alırlar

Avatar
55 2022-07-27 11:14:53

İdari ceza bence yeterli değil.
Adli işlem olmalı
Trafik güvenliğini tehlikeye sokma var. Silahla havaya ateş açma cezasız kalmamalı. Masum insanlar hayatını kaybediyor

Avatar
Samsunlu 2022-07-28 05:27:52

Kurban bayramında neredeydiniz öküzlerin beyninden alıp boş kafalarınizi dolduraydiniz

Avatar
VATANDAŞ 2022-07-28 10:07:10

BUNLAR DİRİF ATARKEN O CEVREDE HİCMİ TRAFİK ZABITASI VEYA POLİS YOKTU.GECELERİ EKZOZ PATLATANLAR MÜZİK ÇALANLAR BIRAKIN POLİS İŞİNİ YAPSIN İKİ GÜNDE BİTER.

Avatar
Mehmet akbulut 2022-07-28 14:02:32

İnsan olarak ne hale geldik asker eğlenceleri düğün konvoyla insanları rahatsız etmekten geri kalmıyoruz bu işlet kul hakkına giriyordu durumlarda suçlu biz ana babalar birde aziz nesin akla geliyor urasini siz anlayın bensoylim

Avatar
Ayten 2022-07-29 10:10:23

Geçen yıl doğum icin hastaneye gitmeye calsiirken önümüzde yol kesen bu gibi tipler yüzünden neler çektim... eşim yol istedi kavga çıktı. Böyle bagnaz bir toplum olduk. O bekleyenler arasında kimi hasta , kimi can havliyle ulaşmaya çalışıyor bir yerlere ... Şu görüntünün neresi güzel asla anlamiyorum. Eğlenecekseniz dozunda ve kimseyi mağdur etmeden eğlenin. Bunun icin de caydırıcı cezalar gerekir .