banner388

Samsun’da denizde can pazarı

Samsun’da denize giren adam boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranların müdahalesiyle denizden çıkarılan adam tedavi altına alındı.

Samsun’da denizde can pazarı

Samsun’da denize giren adam boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranların müdahalesiyle denizden çıkarılan adam tedavi altına alındı.

05 Ağustos 2019 Pazartesi 17:32
Samsun’da denizde can pazarı

Olay, Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda yaşandı. Kırşehir’den Samsun’a gezmeye geldiği öğrenilen 60 yaşındaki Y.K, serinlemek için denize girdi. Çobanlı İskelesi’nde denize girerek boğulma tehlikesi geçiren adamı cankurtaranlar kısa sürede müdahale ederek denizden çıkarttı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Y.K. tedavi altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-08-05 22:19:59

Sen yorumcu “Yasak” denizi yasaklayın diyeceğine gerekli tedbirler alınsın demek aklına gelmiyor mu, Örgeğin dalga kıran vb. alınacak tedbirler çok, yeter ki insana değer versinler. Başka ülkeler dalgadan elektrik enerjisi üretmeye başladı. Boğulan şahıs Kırşehir ilinden miş, herkesin 8 milyar verip tatile gidecek parası mı var, Hem niye Atakum sahil açısından örnek bir ilçe olmuyor. Sahil her gün temizlense (Sahil temizlemek için kum temizleme makineleri var), duşa kabinler çoğaltılıp, insanlara yakışır hale getirilse, şezlong vb. konulsa ne olur.

Avatar
kemal 2019-08-06 09:19:30

Yasak adlı arkadaş hangi 2 kişi hergün biri ya boğuluyor, yada boğulma tehlkesi geçiriyor.

Avatar
Yasak 2019-08-05 18:02:59

İskeleyi yasaklayın Giresun da iki kişi boğuldu üstelik plajda valilik tarafından tehlikeli yerlerde denize girmeyi yasakladı polis ve jandarma ekipleri tarafından sürekli kontrol altına alındı ve cezayı işlem uygulandı

Avatar
Murat arkadaş 2019-08-06 12:36:31

Haklısın ama yöneticiler insana değer vermiyor en kolayı masrafsız olarak kolluk kuvvetleri. Hiç yoktan sahil şeridinde bir can kaybı yaşanmaz.

Avatar
Takipçi değilsiniz 2019-08-06 12:43:27

Önlem olarak valilik ATV li polisler aldı can kurtaran ilave yaptı bir hafta olmuyor zaten Samsun’un yerlisi kolay kolay denize girmiyor dip akıntısı dalga kıranla kesilmez iskele yürüyüş alanı ve kafeterya olarak yapıldı ve kanalizasyon akıyor