banner388

Samsun bu anı bekliyor!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eski Belediye Başkanı İshak Taşçı arasında başlayan tartışma canlı yayın önerisiyle sürerken programı yönetecek aday da ortaya çıktı. 

Samsun bu anı bekliyor!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eski Belediye Başkanı İshak Taşçı arasında başlayan tartışma canlı yayın önerisiyle sürerken programı yönetecek aday da ortaya çıktı. 

05 Ağustos 2019 Pazartesi 18:21
Samsun bu anı bekliyor!

Atakum Belediyesi’nde yaşanan ekonomik sıkıntı ve eski borçlar nedeniyle gelen icra takipleri üzerine eski ve yeni başkan arasında başlayan tartışma yeni bir boyut kazandı. “Enkaz edebiyatı yapma, beceremiyorsan istifa et” diyen İshak Taşçı ile Başkan Cemil Deveci, canlı yayında kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. 

"Moderatörlük yapmaya hazırım"

Canlı yayının hangi kanalda yapılacağı ve moderatörün kim olacağı konuşulurken Samsunhaber.COM Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, "Taraflar da kabul ederse ben moderatörlük yapmaya hazırım" diye açıklama yaptı.

“Halkın öğrenmeye hakkı var”

Sosyal medya hesabından her iki tarafa da seslenen gazeteci Yazıcı’nın önerisi henüz bir karşılık bulmadı. Yazıcı, halkın doğruları öğrenme hakkı olduğunu belirterek, Ekrem İmamoğlu ve Binalı Yıldırım’ın başlattığı bu tür oturumların yapılmasında kamu yararı olduğunu ve yeniden yaygınlaşması gerektiğini söyledi. 

İki il başkanı bir vekil gitti

Samsunhaber.COM’da iki yıldır düzenlediği programlar ilgiyle izlenen Mehmet Yazıcı, seçimlerden önce konuk ettiği AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin programın ardından görevden alınmış. MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta da kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilerek partiden atılmıştı. Bu nedenle konuk bulmakta zorlanan Yazıcı, programlarına bir süre ara vermek zorunda kalmıştı.

Son Güncelleme: 05.08.2019 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakan inandim 2019-08-05 20:32:02

ishak tasci gelemez ...koku saraya kadar uylasti.ordan gelen emirle alindi tasci .atakumun tepelerinden yukselen binalarin hepsinden ..sakal aldilar kayinco esi kardesleri ..yargilansa gun yuzu goremez..Allah yedirmesin diyorum ..

Avatar
Canik 55 2019-08-05 21:08:02

Sayın Yazıcının üslubu net onun için her babayiğit onun karşısında oturmak istemez. Sayın Taşçı bu dönem öncesi sanki Almanya belediye başkanıymış gibi konuşuyor bence iddiasını kanıtlamak kendini aklamak için önce onun kabul etmesi gerekir.

Avatar
Murat 2019-08-05 22:02:24

Atakum icraat bekliyor. Birilerinin suçu varsa yargıya başvursunlar. Kaybedilecek zaman yok, Belediye Başkanı ve ekibi, enerjilerini, Atakum halkının refahı ve gelişimi için harcasınlar. Ayrıca, iyi bir planlama ile Atakum Spor 3 lige, daha sonra da 2, lige çıkarsınlar.

Avatar
SAMSUNLU 2019-08-06 00:18:14

AYNISINI İLKADIM DA tOK VE TEMİRTAŞTAN DA İSTERİZ

Avatar
Vatandaş Ali Osman 2019-08-06 09:13:58

İshak yemiş içmiş bilmem ne yapmış. Umrumda değil. Adam hizmet getirdi mi. Kent ormanı hamam seyir tepe spor tesisleri. Cemil beyi görecez Allah ömür verirse.

Misafir Avatar
skrcn 2019-08-06 11:16:08 @Vatandaş Ali Osman

ali bey, doğmamış yetimin hakkını çalan bir adam için ne yapmış umrumda değil demeniz bu harama ortak olmanız demektir. gerçi siz alışmışsınız kendinizi asfalta falan satmaya. ama unutmayın ki hak günü gelecek...

Beğenmedim! (2)
Avatar
canik 2019-08-06 00:33:44

buluşma olmuyorsa mevcut başkan tek çikip bu zamana kadar söyledikleri ni kendi belgelendirsin adalet icin illa kavga mı lazım

Avatar
misafir 2019-08-06 12:02:11

Türkiyede kurumunda ihale yapan herkese hırsız denir.İhalelerde şaibe varsa devletin yetkili organlarına şikayet başvurusunda bulunursun.Namuslu olmak çok kolay Ankaradan para istemezsin para gelmeyince ihale yapmazsın ihale yapmayınca vatandaşına hizmet etmezsin en dürüstü sen olursun.İyi günler

Avatar
Atakumlu 2019-08-06 12:05:10

İkiside yedi yedırdı bizene demekkı belediyeler para kazanıyor ki iyiyorlar. İşsizler gecınemeyenler kendı hallerine aglasınlar... İşsizlege çözüm bulamadıkdan sonra.. Hepsıne haram olsun yedırdıklerı paralar