banner388

Samsun Valisi İbrahim Şahin'den Referandum Açıklaması

Samsun Valisi İbrahim Şahin, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin'den Referandum Açıklaması

Samsun Valisi İbrahim Şahin, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

01 Şubat 2017 Çarşamba 12:54
Samsun Valisi İbrahim Şahin'den Referandum Açıklaması
Samsun Haber- Samsun'da Vali Şahin, mecliste yapılan oylama ile Anayasada değişiklik içerien maddelerin halka sorulması aşamasında yapılacak olan refenduma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hazırlıklara Başlanıldı

Anayasa değişikliği için gerçekleştirilecek olan referandum dolayısıyla hazırlıklara başladıklarını ifade eden Vali İbrahim Şahin, İl ve İlçe Seçim Kurullarıyla toplanarak süratli bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini belirtti

Güzel Bir Seçim Dönemi İstiyoruz

2017’nin çok önemli bir yıl olduğunu belirten Vali Şahin, "Anayasa değişikliği Meclisten geçti. Sayın Cumhurbaşkanımızın onaylamasından sonra referanduma gelecek. Referandum dolayısıyla gerek güvenlik işleri gerek sandık başkanlarının seçim durumlarının bir kısmı bizi bir kısmı İl ve İlçe Seçim Kurulu başkanlarını ilgilendiriyor. Henüz resmi yazışmalar olmamasına rağmen biz konuyla ilgili çalışmalara başladık. Bu çalışmaları süratli bir şekilde yürütüyoruz. Önümüzdeki günlerde İl Seçim Kurulu ve İlçe Seçim Kurulu başkanlarımızla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Toplantıda, seçimin rahat ve sağlıklı bir şekilde yapılmasıyla ilgili gerek sandık etrafındaki güvenlik gerekse görev alacak arkadaşlarla ilgili bir çalışma yaparak güzel bir seçim dönemi yaşayalım istiyoruz. Seçim sürecinde, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, muhalefet liderlerinin ilimizi ziyareti düşünüldüğünde güvenlik noktasında çok titiz bir çalışma sürdürüyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 01.02.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.