banner388

Samsun'un o ilçesinde su sorunu çözülecek

Samsun Büyükşehir Belediyelerde su sorunlarını çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Samsun'un o ilçesinde su sorunu çözülecek

Samsun Büyükşehir Belediyelerde su sorunlarını çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 11:14
Samsun'un o ilçesinde su sorunu çözülecek

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Vezirköprü ilçesinde Çorak Dere ve Kumral Mahallelerinde su sorununun çözüleceğini söyledi.

HASRET BİTİYOR

Bu iki mahallenin uzun yıllardır içme suyu hasreti çektiğini belirten Başkan Demircioğlu, "Kırsal kesimdeki Çorak Dere ve Kumral Mahalleleri uzun yıllardan beri içme suyu sıkıntısı çekiyordu. Ekiplerimizi Vezirköprü’ye gönderdik. Yapılan etüt ve analizlerde, Çorak Dere Mahallesi’nde bol miktarda içilebilir su kaynağı olduğu belirlendi. SASKİ tarafından açılan sondajda içme suyuna ulaştık. Çorak Dere ve Kumral Mahallelerinde yaşayan vatandaşların içme suyu hasreti bu yılın sonun da sona erecek" dedi.

ARALIK AYINDA TAMAMLANACAK

İçme suyu projesinin 3 milyon liraya mal olacağını belirten Başkan Demircioğlu, "İçme suyu inşaatında 2 ayda 20 kilometre içme suyu hattı döşendi. Proje tamamlandığında 25 kilometre içme suyu hattı döşenecek. İçme suyu deposu, terfi binası ve sondaj binası inşaatları devam ediyor. Projenin 2017 Aralık ayı sonun da tamamlanması hedefleniyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.