banner388

Samsun Ülkü Ocakları'ndan FETÖ açıklaması

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş FETÖ'nün yargı sürecini sabote ettiğini söyledi.

Samsun Ülkü Ocakları'ndan FETÖ açıklaması

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş FETÖ'nün yargı sürecini sabote ettiğini söyledi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 14:50
Samsun Ülkü Ocakları'ndan FETÖ açıklaması

Samsun haber - Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, gündeme dair değerlendirmelere bulundu.

FETÖ ile mücadele konusuna değinen Altıntaş, "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL kapsamında FETÖ ile mücadele devam etmektedir. Ülkü Ocakları olarak ilk günden beri duruşumuz aynı ve etkili mücadeleye yöneliktir. Ancak bu süreçte gerek gözlemlediğimiz kadarıyla  gerekse çevremizden bize gelen şikayetler doğrultusunda BYLOCK isimli uygulamanın mağduriyetler oluşturduğu karşılaştığımız bir gerçektir. Devletimizin önemli ve çeşitli kademelerinde görev alan yetkililerin zaman zaman dile getirdiği 'At izi it izine karıştı'  söylemleri artarak devam etmektedir. Gerçekten mağduriyetlerin olduğunun üzülerek farkındayız" dedi.

"MOR BEYİN  KUMPASI"

FETÖ'nün Mor Beyin isimli yazımlarının kumpas olduğunu söyleyen Altıntaş, "Özellikle son günlerde , en son ise Salı günü MHP grup toplantısında sayın Devlet Bahçeli’nin konuşmalarıyla gündeme gelen MOR BEYİN  KUMPASI ile 13.000 kişinin mağdur olduğu ortaya çıkmış ve yüzlerce tutuklunun tahliyesi gerçekleşmiştir. Fetö’nün kumpası olan MOR BEYİN, gerçek fetöcüleri gizlemek için ortaya sürdüğü sinsi bir projedir. Kamuoyunda hali hazırda birçok mağduriyetin daha hala devam ettiği konuşulmaktadır. Bu süreçte bylock denilen uygulamanın usb ile yüklendiği , telefon sahibinin haberi olmadan asla yüklenemeyeceği , hatta program yüklenirken şifreler girilip konuşmanın başladığı iddaa edilmişti . Ancak en son gündeme gelen MOR BEYİN kumpası ile bylock isimli uygulamanın bu iddaalardan uzak olduğu,  kolayca kullanıcıdan habersiz virüs şeklinde yüklenebildiği ortaya çıkmıştır. FETÖ’nün ortalığı karıştırmak  ve yargılamaları sulandırmak, sabote etmek için yıllar önce hazırlık yaptığı ve her türlü yöntemi denediği sonucu çıkmaktadır" diye konuştu.

"GARİBANLA UĞRAŞILIYOR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerinden alıntı yapan Altıntaş, "Sayın Devlet Bahçeli’nin Salı günü gerçekleştirdiği grup toplantısında, garibanla uğraşıldığı, arkası ve hatırlı tanıdığı olmayanların peşine düşüldüğü gerçeği de vurgulanmıştır. Ülkemizin tamamında devam eden fetö davalarının gerçekleştiği benzer mahkemelerde;  şehirden şehire, hakimden hakime dahi farklı kararlar verildiği hukuk açısından üzüntü vericidir. Bir mahkemenin verdiği kararı bir üst mahkeme bozmakta, süreç uzadıkça uzamaktadır. Fetöcülük kime ve neye göre şekil almaktadır? Bunun bir kalıbı veya herkes için geçerli bir maddesi var mıdır  Fetöcülük, 17-25 Aralık'ta mı kriter olmuştur? 15 Temmuz’da mı terör örgütü sayılmıştır? Hakimler karar verirken kriter olarak hangi maddeler üzerinden gitmektedir. Aynı iddaalarla mahkemeye çıkarılan bir spor kulübünün başkanı serbest bırakılırken, neden  bir öğretmen cezaevinde yatmaktadır?" şeklinden ifade etti.

"DEVLETİN YANINDAYIZ"

Devletin FETÖ ile mücadelesine destek verdiklerini vurgulayan Altıntaş, "Bir an önce FETÖ soruşturmaları neticelendirmeli ve suçsuz olan tutuklular tahliyele edilmeli. Haksızlığa uğramış ve ihraç olmuş memurlar tespit edilerek OHAL komisyonunun hızlı kararlarıyla görevine iade edilmeli. Mağduriyet yaşayan insanların yaşadıkları sosyal ve psikolojik çöküntü sonlandırmalı" dedi.

Son Güncelleme: 17.01.2018 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-01-17 20:16:24

destek tam da fetocular mecliste nolacak