banner388

Samsun'u temsil edecek

LÖSEV, 39. İstanbul Maratonunda, “Biz Koşalım, Onlar Yaşasın” sloganıyla sağlık için, iyilik için koşacak! Samsun’dan da bir gönüllü katılacak!

Samsun'u temsil edecek

LÖSEV, 39. İstanbul Maratonunda, “Biz Koşalım, Onlar Yaşasın” sloganıyla sağlık için, iyilik için koşacak! Samsun’dan da bir gönüllü katılacak!

08 Kasım 2017 Çarşamba 16:28
Samsun'u temsil edecek

Samsun haber - 39. İstanbul Maratonunda “Biz Koşalım, Onlar Yaşasın” sloganı ile koşacak olan LÖSEV Gönüllüleri, oluşturdukları bağış kampanyaları için destek çağrısında bulunmaya devam ediyor. 12 Kasım 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan Uluslararası İstanbul Maratonu için 10 Km, 15 Km ve 42 Km ve halk halk koşusu kategorilerinde yapılacak. Kurumsal ya da bireysel, bu yıl LÖSEV ile İstanbul Maratonuna katılacak olan yüzlerce kişinin tek bir hedefi var; kanserle mücadele eden miniklere destek.

Samsun’u temsil edecek

Koşar Adım LÖSEV Takımı, “Biz Koşalım, Onlar Yaşasın” sloganıyla, ortak belirlenen hedef doğrultusunda kişisel bağış kampanyalarına destek sağlamak için yarışıyor. Çünkü her kuruş bağış, hedefe ulaşmak için bir umut. Profesyonel sporculardan amatörlere, çocuklardan kendini genç hissedenlere kadar hep birlikte sağlık için, iyilik için koşarak hedefi yakalayacaklar. Hüseyin Avni Ortay tek katılımcı olarak Samsun ilini temsil edecek, başlattığı kampanya ve toplanan bağışlarla kampanyaya destek olacak. 

Koşar adım Lösev projesinde yer aldığı ikinci maratonunda 10K koşusunda koşacak olan 36 yaşındaki Sigortacı Hüseyin Avni Ortay ‘6 yıla yakın zamandır LÖSEV gönüllüsü olduğunu, 2017 Runatolia Maratonunun ardından 39.İstanbul Maratonu ile Koşar Adım Lösev projesinde ikinci kez yer alacağını, amacının bu konudaki farkındalığı artırarak gelecek günlerde daha çok gönüllü ile bu faaliyeti sürdürmek olduğunu’ belirtti. Kampanyasının kısa zamanda yakın çevresinin desteği ile geniş bir kişi sayısına ulaştığını söyleyen gönüllü,Lösev’in başarılarının sadece ülkemizde değil dünya genelinde taktir gördüğünün en iyi işaretinin Lösev Kurucusu ve Başkanı Dr. Üstün Ezer’in  World of Children (Çocukların Dünyası) Vakfı, “Çocuk Hakları Nobeli” ile ödüllendirilmesi olduğunu paylaştı. Kampanyasına  https://www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Bagis linkinden ulaşabileceklerini belirten gönüllü koşucu hedefinin 15.000 TL bağış rakamına ulaşmak olduğunu sözlerine ekledi.

Hedef 250 Bin Türk Lirası

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen maratonlarda pek çok amatör sporcu ile çocuklar için umuda koşan Koşar Adım LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanında sayıları 24 bini bulan ve kanserle mücadele eden, vakfa kayıtlı ihtiyaç sahibi olan ailelere daha hızlı ve kalıcı çözümler sunmak amacıyla Mobil LÖSEV Projesi için koşacak.
Mobil LÖSEV Aracı ile İstanbul’un her noktasındaki hastalarına ulaşarak yardımlarını birebir ulaştıracağı gibi lösemili çocukların evde tedavi hizmetlerini de gerçekleştirecek. Mobil tedavi ve yardım aracında yer alacak sağlık personeli ve sosyal hizmet uzmanlarıyla, vakfa kayıtlı hastalar uzman yardımını bulundukları yerden alabilecekler. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Avni Ortay 2017-11-10 14:45:01

Bağışlarınız için kullanabileceğiniz, kampanya linkim http://www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Kampanya/2278 ,

Tüm kampanyalara arasındaki yerimi göreceğiniz link https://www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Bagis şeklindedir.

Eft ve Havale yolu ile katkı yapmak isteyenler ,
Akbank, IBAN: TR9100 0460 0663 88 80 0000 0660 ‘a LÖSEV Bağış hesabına açıklamasına Hüseyin Avni Ortay Kampanya kodu 2278 yazarak yapabilirler.