banner388

Samsun'un ulaşım sorunları çözülecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclisi toplantısında Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun'daki ulaşım sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Samsun'un ulaşım sorunları çözülecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclisi toplantısında Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun'daki ulaşım sorunlarını çözeceklerini söyledi.

08 Kasım 2017 Çarşamba 16:32
Samsun'un ulaşım sorunları çözülecek!

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclisi 2017 yılı Kasım ayı 20. birleşimi gerçekleşti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun'un ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmayı amaçladıklarını belirtti.


"AMACIMIZ GÜVENİ ULAŞIM”

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun’da belediye tarafından hazırlanan ulaşım planı ile ilgili bilgi verdi. Çakır, yaptığı konuşmada, "Trafikte ulaşımda yaşanan sıkıntıları çözmek ve beklentileri karşılamak adına bu projeyi yapıyoruz. Yaklaşık 25 gündür 40-50 kişiyle şehirde çalışma yaptık. Ulaşım ve toplu taşımayla alakalı bu çalışmalar bize rehber olacak. Bu Ulaşım Master Planı çerçevesinde, şehirde yaşayan insanların ulaşım beklentileri ve yaşadıkları sorunları ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşın beklentilerini dinleyerek buna bir çözüm üretme noktasında çalışmalarımız olacak. Amacımız güvenli, konforlu ve sürdürülebilir bir ulaşım" ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunUlaşım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2017-11-08 16:52:51

Daha halk otobüslerinin pisliğini temizletemeyen, bozuk tabelalarını yaptırtamayan belediye ulaşım sorununu çözecekmişmiş...

Avatar
Vatandaş 2017-11-08 18:28:00

Güvenli ulaşım için öncelikle şehiriçi toplu taşıma araçlarından minibüslerin ve şöförlerinin yeterliliklerinin incelenmesini talep ediyoruz. Trafiğe çıkamayacak standartlardaki araçlar ve aşırı agresif birbirleriyle ve vatandaşlarla kavga eden, araçdan inen, tehtit ve küfür eden magandaların böyle bi hizmette bulunması bölgemiz için bi utanç kaynağıdır.
Yaya ışıklarının süresinin uzatılması ve bizlerin mağdur olmaması için gerekli başvuruları yaptık umarım sonuçsuz kalmaz...

Avatar
sefer 2017-11-08 19:45:53

atmasyon işler, tranvayda saat 16 dan sonra vatandaş yer bulamıyor . bu zeka ile hiç bir ulaşım sorunu çözülemez. sabah saatlerini ise yazmama gerek yok!

Avatar
ÇETİN ÇETİN 2017-11-09 11:11:19

Samsun içindeki iki bulvar yolu kara samsun delinerek gelişli gidişli ikişer tünel ile atakuma bağlanmadıkça...trafik sorunu asla çözülmez...iki ufak tünel...her yerde yapılmakta..samsunda niçin yapılmamakta...şaşmamak mümkün değil....

Avatar
Sabahattin ali 2017-11-09 11:36:42

Çözerlerse bize de haber versinler.