banner388

Samsun TSO 3 Nisan'da seçime gidiyor

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 3 Nisan Salı günü meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimi için sandığa gidecek.

Samsun TSO 3 Nisan'da seçime gidiyor

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 3 Nisan Salı günü meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimi için sandığa gidecek.

14 Mart 2018 Çarşamba 12:32
Samsun TSO 3 Nisan'da seçime gidiyor

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 20017 yılında resmi seçim sürecine girmişti. Hükümetin aldığı karar doğrultusunda ise seçimler 6 ay süreyle ertelendi. Sürenin dolmasını ardından Samsun Ticaret ve Sanayi Odası seçimi tarihi netlik kazandı. 

MECLİS KOMİTESİ VE ÜYELİKLERİ SEÇİMLERİ 7 NİSAN'DA

Meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimi 3 Nisan salı günü, STSO Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği seçimleri de 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak. yapılacak.

37 meslek grubu bulunan STSO'da 100-200 üyeden oluşan komitelerde, 5 asil 5 yedek meclis komitesi üyesi ile 2 asil 2 yedek meclis üyesi, üyesi 200'den fazla olan komitelerde ise 7 asil 7 meslek komitesi üyesi ile 3 asil, 3 yedek meclis üyesi seçilecek.


Sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00'a kadar oylama yapılacak. Seçme ve seçilmeye haiz olanlara göre hazırlanacak listeler ise 14-15 ve 16 Mart tarihlerinde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında panoya asılacak.

BAŞKANLIK SEÇİMLERİ 7 NİSAN'DA

Oda yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri, birlik enel kurulu asil ve yedek üyeleri belirleneceği başkanlık seçimi ise 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

İlçelerde seçim tarihleri;

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan

Terme Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 Nisan

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 Nisan

Havza Ticaret ve Sanayi Odası'nda ise 7 Nisan

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası henüz kesinleşmedi.

Gezete Gerçek-Gülsüm Atik

Son Güncelleme: 15.03.2018 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.