banner388

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda Neler Oluyor?

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda istifası istenen ancak bunu kabul etmeyen Muharrem Durmuşoğlu, ortalarda yok.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda Neler Oluyor?

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda istifası istenen ancak bunu kabul etmeyen Muharrem Durmuşoğlu, ortalarda yok.

02 Ağustos 2016 Salı 17:17
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda Neler Oluyor?

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Temmuz ayı olağan meclis toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Murzioğlu, “15 Temmuz'da ülkemiz haince bir darbe girişimine maruz kalmış, ancak milletimizin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmasıyla bu belayı savuşturmuştur. Bu alçak kalkışmayı kurulum adına şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.
15 Temmuz siyaset tarihimiz için bir milat olmuştur. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Samsun TSO olarak, ilk geceki söylemimiz, tavrımız neyse bugün de hala aynıdır. Muharrem Durmuşoğlu'ndan daha önceki soruşturmalar ve şahsıyla alakalı algıdan dolayı istifa etmesini istedik. Çünkü görevden alma yetkimiz yok. Ancak kendisi bu teklifi kabul etmedi. Bu tavır sonrası yönetim kurulu olarak meclis toplantılarına katılmama kararı aldık.  STSO, olarak odamızı zan altında bırakacak durumlardan kaçıyoruz. Meclis başkanı nerede bilmiyorum, hamisi, velisi ben değilim.İstifa etmediği için iç tüzük gereği art arda 4 kere toplantıya katılmazsa, başkanlığı düşer ve seçime gidilir. O günden sonra kendisiyle ne görüştümne de gördüm. Hiçbir bilgim yok. Pasaportuma el konulduğu hakkındaki haberler tamamen asılsızdır. bu haberlerle alakalı hukuki işlemler başlatılacak. Bu bir terbiyesizliktir velütfen bu odadan ve benden özür dilesinler.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.08.2016 17:36
Anahtar Kelimeler:
EğirdirEğirdir Gölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deli Dumrul 2016-08-04 01:17:30

Yahu MURZİOĞLU hala Durmuşoğluyla ilgili şahsıyla alakalı ALGI dan bahsediyorsun. Ne algısı be kardeşim. Bu şahsın ne olduğunu iyi biliyorsun. Hala algı diyorsun. Bu milleti saf yerine koyma. bu millet algıyla değil AKLIYLA hareket eder. UNUTMA murzioğlu.

Avatar
Mustafa 2016-08-02 21:31:02

Yıllardan beri birbirini tanıyan bilen insanların zaman içinde ben onu görmedim tanımıyorum bilmiyorum. Allahım sen affet Yarabbim.