banner388

Samsun Tanıtım Günlerine Davet

Samsun’un SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Alaçam’ın Belediye Başkanını ‘Samsun Tanıtım Günlerine’ne davet etti. 

Samsun Tanıtım Günlerine Davet

Samsun’un SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Alaçam’ın Belediye Başkanını ‘Samsun Tanıtım Günlerine’ne davet etti. 

08 Eylül 2016 Perşembe 09:53
Samsun Tanıtım Günlerine Davet

İstanbul’da 9’uncu kez gerçekleştirilecek olan ‘Samsun Tanıtım Günleri’ için tüm belediye başkanlarını teker teker gezerek davet etmiş olan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş’ın bugün ki durağı ise Alaçam’ın Belediye Başkanı Hadi Uyar oldu.
Yapılan bu ziyarette duyduğu memnuniyeti belirten Alaçam Belediyesi Başkanı Hadi Uyar, “SADEF ‘in 9’uncusu yapılacak olan ‘Samsun Tanıtım Günleri’ etkinliğinde İstanbul’da yaşamakta olan hemşerilerimiz ile görüşerek hasbıhal etmekteyiz. İlçemizde yapılmış olan bütün hizmetler ve değişim ile ilgili de fikir alışverişlerinde bulunmaktayız. Bu etkinliğin her sene gerçekleştirilmesine vesile olan SADEF’in yönetimine ve aynı zamanda emeği geçmiş olan bütün herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Samimi bir şekilde açıklamalarda bulunmuş olan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Başkan Uyar’a çok teşekkür ederek, İstanbul Maltepe sahilinde bulunan miting alanında 18 Ekim ile 24 Ekim tarihleri aralığında gerçekleştirilecek olan ‘9. Samsun Tanıtım Günleri’ davetiyesini takdim etti.



 

Son Güncelleme: 08.09.2016 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.