banner388

Samsun OMÜ'de nevruz kutlandı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Nevruz Bayramı kutlandı.

Samsun OMÜ'de nevruz kutlandı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Nevruz Bayramı kutlandı.

21 Mart 2018 Çarşamba 15:37
Samsun OMÜ'de nevruz kutlandı

Samsun haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı. Nevruz kutlaması Uluslararası öğrencilerin şiir dinletisiyle başlarken OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, yaptığı konuşmayla birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Rektör Bilgiç, "Burada birlikte olmak farklı bir renk ortaya çıkartıyor. Buradaki birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacımız var. Biz güçlü oldukça, birlikte oldukça, çok çalıştıkça sadece Türkiye Cumhuriyeti için değil mazlum milletlerin umudu olmaya devam ediyoruz. Bizim yükümüz ağır. Bu yükün altından kalkabilmemiz için gerekeni yapmamız gerekiyor" dedi. 

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve öğrenciler Nevruz ateşini birlikte yaktı. Rektör Bilgiç ve öğrenciler Nevruz ateşinin üstünden atladı. Etkinlikte ortaya renkli görüntüler çıkarken Rektör Bilgiç ile öğretim üyeleri demir döverek halat çekme yarışmasına katıldı.

Nevruz Bayramı etkinliğine, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan küçükoğlu 2018-03-21 15:42:44

kocaman makamlarda güccük güccük adamlar diyor şair haklı mı desek aga ...ozan arif değerli ve zeki şairidir Türkçüdür