banner388

Samsun İl Müftülüğü'ne saldırıyla ilgili flaş açıklama

Samsun İl Müftülüğü dün yapılan baltalı saldırıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Samsun İl Müftülüğü'ne saldırıyla ilgili flaş açıklama

Samsun İl Müftülüğü dün yapılan baltalı saldırıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:39
Samsun İl Müftülüğü'ne saldırıyla ilgili flaş açıklama

Samsun haber - Samsun İl Müftülüğüne giren baltalı bir kişi maddi hasar oluşturmuştu. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olmakta direnen saldırganı Özel Tim etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Samsun İl Müftülüğü ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Müftülükten yapılan yazılı açıklamada, "02 Temmuz Pazar günü saat 10.35 sıralarında dairemiz personelinin genel temizlik yapmak üzere Samsun İl Müftülüğü hizmet binamıza geldiğinde giriş kapısının kırıldığı ve içeride bir kişinin bulunduğu görülmüş, emniyet müdürlüğü konudan haberdar edilmiş, olaya müdahale eden emniyet güçlerine içeride bulunan saldırgan şahıs mukavemet göstererek teslim olmamış, bunun üzerine çevik kuvvetin müdahalesiyle şahıs etkisiz hale getirilmiştir” denildi. 

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Açıklamanın devamında ise “Saldırgan şahıs dairemizin elektronik, elektrik ve kalorifer sistemleriyle kapılara ciddi manada zarar vermiştir. Şahsın Samsun nüfusuna kayıtlı bir kişi olduğu tarafımıza bildirilmiştir. Şahsın ne amaçla saldırıda bulunduğu konusunda araştırmalar Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülmekte ve soruşturma devam etmektedir. Bazı basın yayın organlarında dairemize giren şahsın Suriye uyruklu olduğu yönündeki haberler gerçek dışıdır. Şahıs ile ilgili tarafımıza ulaşan ilk bilgiler psikolojik sorunları olduğu yönündedir” diye ifade edildi.

Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı ise, başarılı bir operasyon düzenleyen Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve ekibine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.07.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.