banner388

Samsun için dev teklif

Samsun Büyükşehir Belediyesi İl Meclisine Vezirköprü ilçesine hidroelektrik Bafra ilçesine ise güneş enerjisi santrali yapılması teklifi sunuldu.

Samsun için dev teklif

Samsun Büyükşehir Belediyesi İl Meclisine Vezirköprü ilçesine hidroelektrik Bafra ilçesine ise güneş enerjisi santrali yapılması teklifi sunuldu.

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:32
Samsun için dev teklif

Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında 45 madde oylandı ve komisyona sunuldu. Meclis Başkan Vekili Turan Çakır'ın başkanlığında meclis toplantısı Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Ekim ayı 18 Birleşiminin 1. Oturumunda oylanan maddelerin komisyona havale edilmesi karar kılındı. 39 gündem maddesine ilave 6 gündem dışı maddenin de gündeme alınmasına oy birliği ile kararı alındı.

Meclis toplantısında 19. sırada bulunan gündem maddesi Vezirköprü ilçesi hidroelektrik santrali ve Bafra'da güneş santrali alanının belirlenmesine ilişkin teklif yer aldı.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, yenilenebilir enerji anlamında santrallerin ekonomiye katkı Samsun'un bir adım öne çıkabileceğini ifade etti.

te


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir. 2018-10-08 20:03:10

Atakum'un tramvay problemi bu saate kadar çözülmesi gerekirdi.Atakum yukarı ve aşağı omak üzere ikiye ayrıldı.Kavsaklar yetersiz.Trafik felç.Buyuksehir Belediyesi yürüyen merdivenli üst geçit yapacaktı.yalan oldu.Simdiki üst geçitleri çıkmak için atletizmci olmak gerekir.

Avatar
ÇETİN 2018-10-09 10:09:51

Karadenizde bir numara diye yetkililerce öğülen atakumda trafik felç...kavşaklarda ortaçağ usulü çok miltarda beklemeler var...nufüs gitgide çoğalmakta..kavşaklar ise yetersiz...yetkililer uyuyor mu..????? trafikte sınıfta kalan Yusuf ziya şimdi yok...ya diğerleri ne yapmakta..durum çok vahim....

Avatar
Bahoni 2018-10-09 00:36:55

Ladik e nal ve mık mı çıktı?

Avatar
Murat 2018-10-08 22:11:40

Vezirköprüye hidroelektrik santrali yapana kadar çamur akan şebeke suyunu düzeltseniz ya ekonomiye katkıdan önce siz büyüklerimden halkın sağlığına katkıda bulunmanızı arz ederim bizim sorunumuz degil saskinin diyen belediye başkanı acaba kimin sorunu bu ?

Avatar
Arslan 2018-10-09 07:21:29

Tranvay costaldan gecsin

Avatar
Hüseyin 2018-10-09 15:34:55

Havaalanına gidecek tramvay havaalanına kadar boş gideceğine en akıllı yol costaldan gecmesi en akilli yatırım. Lütfen dikkatli yatırımlar yapınız