banner388

Golcü coştu bir kere 

İnegölspor karşılaşmasında ligde ki 5’nci golüne imza atan Bahattin Köse, performansıyla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanıyor. 

Golcü coştu bir kere 

İnegölspor karşılaşmasında ligde ki 5’nci golüne imza atan Bahattin Köse, performansıyla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanıyor. 

08 Ekim 2018 Pazartesi 17:04
Golcü coştu bir kere 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Bahattin Köse, İnegölspor karşısında ligdeki 5’nci golüne imza attı. Lige durgun başlayan ancak özellikle son haftalarda ki performansının yanı sıra attığı nefis gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken kırmızı beyazlı oyuncu, takımının en skorer oyuncusu olarak ön plana çıkıyor. Eyüpspor (1), Ankara Demirspor (3) ve son olarak İnegölspor (1) karşılaşmalarını boş geçmeyen başarılı  oyuncu, teknik direktör Taner Taşkın’ın vaz geçilmezi oldu. 

BU TEMPOYU KORUYABİLECEK Mİ ? 

Şu ana kadar ki performansıyla beklentileri fazlasıyla karşılayacağını gösteren Bahattin Köse’nin bundan sonra ki haftalarda bu temposunu koruyup koruyamayacağı büyük merak konusu oldu. Kırmızı beyazlı oyuncu, “Benim gol atmam o kadar önemli değil. Burada önemli olan takımımızın kazanması. İnşallah sezon sonunda takım olarak mutlu sona ulaşacağız. Taraftarlarımızı mutlu etmek için bunu başarmalıyız” şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 08.10.2018 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-08 17:45:44

Bahattinin golü güzeldi ama Samet Asatekin un golleri coook coook güzeldi. Tam bir usta vuruşu vardı.

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-08 19:32:07

Takım yavaş yavaş istenilen düzeye geliyor. Bazı oyuncular tam istenilen düzeyde değil onlarda daha çok katkı verdiği zaman bir daha yenilmeyiz. Erhan Kartal İnegölde beklentilerin uzağında kaldı böyle oynarsa işimiz zor. Ramazanda daha istekli ve hatasız oynamalı. Hocamız transfer ettiği kendi oyuncuları 18 alıp Enesi görmezden gelmesi çok şaşırtıcı bu oyuncuda sorun nedir acaba Kaptan Celil ve Ercana soruyoruz. Taraftar bastırmasa idi Erkam ve Oğuzu hoca oynatmayacaktı