banner388

Samsun'daki ölümlü kazanın sürücüsü yakalandı

Samsun'da yaşanan kazada yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye aracıyla çarparak ölümüne neden olan sürücü yakalandı.

Samsun'daki ölümlü kazanın sürücüsü yakalandı

Samsun'da yaşanan kazada yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye aracıyla çarparak ölümüne neden olan sürücü yakalandı.

23 Ocak 2018 Salı 14:37
Samsun'daki ölümlü kazanın sürücüsü yakalandı

Samsun Haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı Özel Harekat Şube Müdürlüğü önünde dün akşam meydana gelen kazada yolun karşısına geçmekte olan bir kişiye aracıyla çarparak ölümüne neden olan sürücü yakalandı.
 

Edinilen bilgiye göre, Muhsin Ö. yönetimindeki 55 BAT 80 plakalı minibüs, camiye giderken yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 64 yaşındaki Ahmet Bulut'a çarptı. Kazada ağır yaralanan 4 çocuk babası Ahmet Bulut, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Araç sürücüsü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemleri sona eren Muhsin Ö. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Muhsin Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 24.01.2018 09:23
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 2018-01-23 17:17:08

Tekkekoyun belediye baskani su yayalarin karsiya gecmesini bi turlu engelleyemedi simdi surucu ne yapsin asfalt ana yol karadenizi birbirine baglayan bir otoban dayimiz atlamis yola ne olcak simdi dayiyada yazik olmus sürücüyede tekkekoy isiklarina kadar orta yol citlerle kapatilmali bence alt veya ust gecitler yapilmali vatandas karsiya gecemicek hale getirilmeli kimsenin aklina gelmez o yolda biri yola atlarmi diye yazik olmus Allah rahmet eylesin dayimiza surucuyede gecmis olsun diyelim yazik

Avatar
neco 2018-01-23 16:07:20

50 mt yanında üst geçit var be amca üst geçit olmasa tamam