banner388

Samsun'da silahlı saldırı: 6 kişi adliyede

Samsun'da düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili 1'i kadın 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da silahlı saldırı: 6 kişi adliyede

Samsun'da düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili 1'i kadın 6 kişi adliyeye sevk edildi.

23 Ocak 2018 Salı 14:47
Samsun'da silahlı saldırı: 6 kişi adliyede

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'nde bir minibüse düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 1'i kadın 6 kişi adliyeye sevk edildi.



Edinilen bilgiye göre, 43 yaşındaki K.M.'nin minibüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Olayda araçta bulunan K.M. yara almadı. Polis ekipleri olay yerinden kaçmak isteyen 27 yaşındaki S.S., 25 yaşındaki A.Ş. ve 19 yaşındaki Y.A. adlı kadını yakalayarak gözaltına aldı, 3 kişi ise kaçtı. Polis ekipleri ayrıca 1 adet yabanca ele geçirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili 39 yaşındaki S.D., 20 yaşındaki Y.E.A. ve 32 yaşındaki Ü.K.'yi 1 adet pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları sona eren 1'i kadın 6 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.D., Y.E.A. ve Ü.G. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.S. ve A.Ş. ise adli konrol şartıyla serbest bırakıldı.



Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 23.01.2018 22:10
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-01-23 15:08:13

Her ne olursa olsun, bayan gözaltıyı erkek polis nezaret edemez , ne yani bayan memur mu yok Samsun da ..,