banner388

Samsun'daki korkunç cinayetin faili yakalandı

Samsun'da kaybolduktan 4 gün sonra fosseptik çukurunda cesedi bulunana şahsın katil zanlısı yakalandı.

Samsun'daki korkunç cinayetin faili yakalandı

Samsun'da kaybolduktan 4 gün sonra fosseptik çukurunda cesedi bulunana şahsın katil zanlısı yakalandı.

08 Haziran 2018 Cuma 10:53
Samsun'daki korkunç cinayetin faili yakalandı

Samsun'un Atakum ilçesi İncesu Yalımahallesi'nde 23 Mayıs tarihinde, kaybolduktan 4 gün sonra bir yazlık evin arkasındaki fosseptik çukurunda cesedi bulunan şahsın katil zanlısı İstanbul'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki Zafer Çağdaş Adıgüzel, 19 Mayıs gecesi kayboldu ve ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak Zafer Çağdaş Adıgüzel’in en son görüldüğü kişi üzerinde çalışma yaptı. 

Karadeniz sahilindeki Ekrem Erbil'e ait yazlık evde inceleme yapan Cinayet Bürosu ekipleri, evde tüfek, duvarda saçma izleri ile kan izleri fark edince evin bahçesinde arama çalışması yaptı. Yazlık evin arka bahçesindeki fosseptik çukurunun kapağını açan polis, çukurun içinde Zafer Çağdaş Adıgüzel’in yüz üstü yatar halde cesedini buldu. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, firari şüpheli Ekrem Erbi'i yakalamak için adeta seferber oldu ve özel bir ekip kurdu. Ekipler tarafından Ekrem Erbil'in, İstanbul'da olduğu tespit edildi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Faili Meçhul kısmında görevli ekipler tarafından yürütülen çalışma sonucu Ekrem Erbil'i dün akşam İstanbul Ataşehir İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde yakalayarak Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.
 
Suçunu kabul eden şahsın, İstanbul'da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA 

Son Güncelleme: 09.06.2018 17:21
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2018-06-08 11:27:15

kredi çekemiyorum önüm tıkandı ne yapcamı bilmiyorum ne yapcaz kıredi