banner388

Samsun'da uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 13:12
Samsun'da uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesinin Hürriyet Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kişi polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. 


Olayla ilgili edinilen bilgiye göre, alınan istihbarat doğrultusunda harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattığı iddia edilen 34 yaşındaki S.B.'yi takibe aldı. Ekipler, S.B.'nin bir kişiye sattığı bonzaiyi, satın alan şahıs içmeden ele geçirdi.


Narkotik ekipleri, S.B.'nin başka bir kişiye daha uyuşturucu sattığını tespit ederek satılan bonzaiyi ele geçirdi. Polis, S.B.'yi sakladığı 4 paket bonzai ile yakaladı. Araştırma sonucunda S.B. ile bağlantısı olduğu iddia edilen 40 yaşındaki T.Ç.'de yakalandı ve gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU TİCARETİNE TUTUKLAMA


Sorguları tamamlanan 2 kişi, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren T.Ç. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.B. ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 24.07.2017 17:17
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBonzai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.