banner388

Samsun'da tüp patladı!

Samsun'da bir pastanede gaz sızıntısı nedeniyle tüp patladı.

Samsun'da tüp patladı!

Samsun'da bir pastanede gaz sızıntısı nedeniyle tüp patladı.

30 Temmuz 2017 Pazar 13:38
Samsun'da tüp patladı!

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bu gece saat 02:00 sularında bir pastanede tüp patladı. Patlamada 1 kişi yaralandı.


Olayla ilgili edinilen bilgiye göre Bafra Beşyol mevkiinde bir pastanede gaz sızıntısı nedeniyle sanayi tüpü patladı.  


Edinilen bilgiye göre, Beşyol mevkiinde bir pastanede gaz sızıntısı sonucu sanayi tüpü patladı. Patlamada, pastane çalışanı Murat B. yaralandı.
 


Yaralı Murat B. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından  Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlamada işyerinde maddi hasar oluşurken olayla ilgili olarak incelemenin sürdüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafraTüp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayla 2017-07-31 02:03:19

Bu yazımı saklayın,bizim binada patlayacak,Atakum çevre md.lüğü iki işyerine yaptırdığı bacalardan yangın çıktı itfaiye raporu var şifaende bombanın üzrindesiniz dedi,ortak alanlarımız kırılarak 30 mt yatay gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan bacalara çatımıza bodrumumuza motorlar takıldı bina içi gür gür şantiye gibi yağ kokusu ayrı şikayete cevapta şehircilik md.sn Salih Sağır ve atakum md,sn Karamusaoğlu sanayi bacalarınıa uygun yazısı tebliğ etti barlar sanayimi ? 20 oda ortasında ne işi var? bina projesinde bina projesinde bacaları Adnan menderes bulvarından alıp bodruma gömmüşler bacalara uyarlamak için elimde 3 proje kaopileri var hepsi farklı yargtaydan dava kazandık orjinalı var 3 yıldır yazıyorum geter demiyorlar odalar iptal koltuk tepelerinde yatıyoruz iilla ölmemizmi lazım yangın nöbeti tutuyoruz nerede adalet Atakumdan mülk alıca önce projesini alın güvenmeyina asla

Avatar
Asdfghj 2017-07-31 13:47:40

Çok doğru neredeyse adamlar sanayi imalatı yapacaklar apartmanlarda