banner388

Samsun'da Trajikomik Eylem

Samsun'un Terme'de ilçesinde yaşayan bir grup genç ilginç bir eyleme imza attı.

Samsun'da Trajikomik Eylem

Samsun'un Terme'de ilçesinde yaşayan bir grup genç ilginç bir eyleme imza attı.

02 Şubat 2017 Perşembe 14:54
Samsun'da Trajikomik Eylem
Samsun Haber - Samsun'un Terme İlçesinin merkezinde Cumhuriyet Meydanında yapımı bir türlü bitmeyen anayol yağışlar sonrasında deyim yerindeyse delik deşik hale geldi. Bu durumdan şikayetçi olan bir grup genç olayı ve belediyeyi ilginç bir eylemle protesto etti.

Ördek Avladılar

Caddede toplanan bir grup genç, adeta göle dönen caddenin delik deşik olan ve yağmur sularıyla dolan oyuklarda balık tutup, ördek avladılar ve şişme bot yüzdürerek durumu protesto ettiler. Çevredeki vatandaşların meraklı gözlerle izlediği ilginç eylem, olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi ile sona erdi.

'Cadde 1 yıldır böyle'

Eylem yapan gruptaki vatandaşlar, " Burası Samsun'un Terme İlçesinin en işlek Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı. Bu gençler burada ne mi yapıyor? Kimi balık tutuyor, kimisi de avlanıyor. Bir yıldır bu cadde böyle delik deşik, genç arkadaşlar ve esnaf ilgisilikten yakınıyor. Aslında bu bir isyandır" dediler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.