banner388

Samsun'da TOMA'lar yangına yetişti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir fabrikadada çıkan yangına TOMA'larda destek verdi.

Samsun'da TOMA'lar yangına yetişti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir fabrikadada çıkan yangına TOMA'larda destek verdi.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 16:30
Samsun'da TOMA'lar yangına yetişti

Samsun'da endüstriyel malzeme satılan bir mağaza ve deposunda çıkan yangına itfaiyenin yanı sıra Samsun polisine ait TOMA'lar da destek verdi. 

Yangın, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir mağazada saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, temizlik ve ambalaj malzemeleri satışı yapılan bir mağazada yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm mağazayı kapladı. 

Mağaza ve depo kısmı alev alev yanarken Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme çalışması başlattı. Yangın mahalline itfaiyenin yanı sıra su tankerleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait 2 adet TOMA da sevk edildi. Toplumsal olaylarla kullanılan TOMA'lar bu kez yangın söndürmeye destek verdi. 

Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.