banner388

Samsun'da tekerlekli sandalye yardımı

Samsun’da İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Samsun'da tekerlekli sandalye yardımı

Samsun’da İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

07 Ağustos 2019 Çarşamba 20:29
Samsun'da tekerlekli sandalye yardımı

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yapılan çalışmalarda görev alan  Sosyal İşler Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş ise belirtilen adrese giderek tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Tekerlekli sandalye İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Derecik Mahallesi'nde bulunan ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı. Bu konuda konuşan Kadın Koordinasyon Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Bugüne kadar çok sayıda tekerlekli ve akülü sandalye ve ihtiyaç malzemesi yardımlarıyla her zaman engelli vatandaşlarımıza destek olduk" ifadelerini kullandı.

 Cemalettin Çakır ise çalışmaların devam edeceğini belirterek ‘’Bize başvuru yapan vatandaşlarımızın zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için uğraş veriyoruz. Unutulmamalı ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bizim isteğimiz engelli olan vatandaşlarımızın da toplumda rahatça hareket etmelerini sağlamak. Amacımız; hayırsever vatandaşlarımıza ulaşma noktasında köprü olarak gerçek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak. Bu şekilde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömür 2019-08-08 11:31:03

yaptığınız yardıma diyecek yok ama üzüldüm niyemi düşmüş bir insana yardım ediyorsunuz bunu reklam malzemesi yapıyorsunuz yazık ya çok yazık söğliyecek çok söz var ama vijdanım el vermiyor ....