banner388

Samsun'da Spora Yatırım

Spor Hizmetleri İl Müdürü olan Güven Özyurt, yürütmekte oldukları 21 tane projenin genel olarak toplam fiyatının 282 milyon 433 bin TL olduğunu belirtti.

Samsun'da Spora Yatırım

Spor Hizmetleri İl Müdürü olan Güven Özyurt, yürütmekte oldukları 21 tane projenin genel olarak toplam fiyatının 282 milyon 433 bin TL olduğunu belirtti.

19 Temmuz 2016 Salı 13:50
Samsun'da Spora Yatırım

Kurum projeleri ilgili olarak sunum yapan İl Müdürü olan Özyurt, yapım aşaması biten ve devam etmekte olan projeler ile ilgili genel açıklama yaptı. Spor tesisinin olimpiyatlar birde dünya şampiyonası amacı ile çok önemli olduğunu belirten Güven Özyurt, "Dönem raporu kapsamında, İl Müdürlüğü olarak toplamda 21 tane projenin tutarı yaklaşık 282 milyon 433 bin TL' civarındadır. Projelerin 7 tanesinin bittiği, 8 projenin ise yapımının hala devam ettiği, 3 proje ise ihale aşamasında olduğu bildirildi. Tam 3 tane projenin yapımına bazı sebeplerden dolayı başlanamadı. Yakakent deki 250 seyircilik spor salonunu, Termedeki Semt Futbol Sahası, Prefabrik olan Soyunma Odaları ve Havzadaki Gençlik Merkezi’nin yapımı bitti. Salıpazarının tam 250 seyircilik bir spor salonu, Ladikdeki Güreş Sahası, Soyunma Odası birde tam 2 bin kişi kapasiteli çelik tribün, Bafradaki Futbol Sahası ile  Prefabrik Soyunma Odaları. Çarşambada bulunan Kapalı Spor Salonu. Bunlar geçici  bir zaman kabul aşamasındalar. vezirköprü'nün tam 44 milyon 535 bin 560 TL'lik Kamp Eğitim Merkezi ihalesi yapılmış bulunmaktadır.  Ayvacık ile Canik'in Gençlik Merkezleri henüz yapılmadı ama 2016'nın yatırım planları içerisindeler" dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2016 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.