banner388

Trabzon'da Halk Terörist Avına Çıktı

Bugün sabah saatlerinde Trabzon Maçka'da 3 polisin şehit olduğu saldırı sonrası halk silahlanıp terörist avına çıktı.

Trabzon'da Halk Terörist Avına Çıktı

Bugün sabah saatlerinde Trabzon Maçka'da 3 polisin şehit olduğu saldırı sonrası halk silahlanıp terörist avına çıktı.

19 Temmuz 2016 Salı 13:56
Trabzon'da Halk Terörist Avına Çıktı

Bu sabah Trabzon'un Maçka ilçesinde gerçekleşen terörist saldırıda 3 polis memurunun şehit oldu, 4'ü polis biri sivil 5 kişi de yaralandı. Saldırı sırasında araçlarda ve çevresinde bulunan 3 polis memuru İbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç, Ramazan Donat şehit oldu. Olay sonrası ormanlık alan ve sık yeşillikler arasında terörstleri arayan polise bölgede yaşayan halk da katıldı. 


Coğrafi şartlar gizlenmeye elverişli olduğundan teröristlerin yerini tespit etmek oldukça zor. Havadan tespit etme yoluna gitmek isteyen güvenlik güçleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden bölgeye Drone istendi.


Bölgede yaşayan halk ise olayı öğrenir öğrenmez ellerine tüfeklerini alıp güvenlik güçlerine destek olup, polislerimizi şehit eden teröristleri bulabilmek amacıyla bölgeye akın etti. Av tüfeğini, ruhsatlı tabancasını hatta baltasını alarak olay yerine gelen vatandaşlar, “Ne olduğunu anlamadık. Silahımızla, canımızla, kanımızla polise yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hiç kimse buralara giremez. Yapamazlar” dedi. 



 

Son Güncelleme: 20.07.2016 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tEHLiKE 2016-07-19 14:47:16

işte budur karadeniz..keşke diğer vatandaşlarımızda bukadar duyarlı olsa.bu vatan hepimizin kardeşlerim.lazıyla çerkeziyle kürdüyle gürcüsüyle gakkoşuyla zazasıyla türküyle kısacası ben türkiyelim diyen herkesin vatanı bu vatan..kahraman maçkalı kardeşlerimi gönülden kutluyor şehitlerimize cenabı haktan rahmet , yakınlarınada sabırlar diliyorum

Avatar
ümit 2016-07-19 17:44:59

helal olsun size karadeniz her zaman delikanlı ve cesursun...

Avatar
Bi Trabzon kızı 2016-07-20 13:25:37

Benim Memleketim budur Şerefsizlere yer yok

Avatar
Bislik ler benim memleketimi kana bulayamazsın 2016-07-22 15:25:04

Bu törersiz sivilin içine karışmış olabilir arkadaşlar öldüren bislik leri