banner388

Samsun'da sıkı denetim

Samsun'da Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı alışveriş yapması için gıda satışı yapan iş yerleri denetime tabi tutuldu.

Samsun'da sıkı denetim

Samsun'da Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı alışveriş yapması için gıda satışı yapan iş yerleri denetime tabi tutuldu.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:23
Samsun'da sıkı denetim

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. 

Bayram öncesi denetimleri artıran ekipler, bayram süresince de görevlerinin başında olacak. Bayramda vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi adına denetimlerine hız kazandıran zabıta ekipleri, İlkadım'da Ramazan Bayramı öncesi tatlı üretimi yapan pastanelerde gıda denetimi yaptı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, imalathanelerin ve çalışanların sağlık karneleri, sağlık raporları, iş yeri temizliği, gıdaların tazeliği, üretimde kullanılan alet ve gereçlerin temizliği, beyaz önlük ve eldiven kullanımı, sineklikler gibi önem arz eden konular titizlikle incelendi. Eksikleri bulunan iş yerlerine resmi tutanak hazırlanarak eksiklerini gidermeleri için süre verildi. 

DENETİM HER ZAMAN VAR

Bayram öncesinde yoğunluğun çok olduğu imalathanelere yönelik denetimlerin önemine değinen Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Bu denetimler, sadece bayram öncesi yapılmıyor. İlkadım zabıtamız özveriyle 7 gün 24 saat kesintisiz çalışıyor. Tüm şikayetler ekiplerimizce mutlaka değerlendiriliyor. Halkımız, 'Alo:153' numaralı telefondan ya da internet üzerinden ‘İlkadim.bel.tr’ adresinden çözüm masasına ulaşarak toplumun huzurunu kaçıran davranışları bize bildirebilir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haritacı 2019-05-27 12:34:41

Zabıtacı dayılar 60 yaşına gelmiş halen çalışma hırsı var.Bırakında gençler iş sahibi olsun.Denetim yapıyorsunuz kafanızda bone yok.

Avatar
Can 2019-05-27 15:49:41

Onlar önce sabah çiflik caddesinin ara sokaklarında ramazan ayında çay sigara sonra çık dışarı denetim ayagına

Avatar
Kadir 2019-05-27 20:23:21

Zabıta ne eğitimi almışta Gıda denetimi yapıyor. Dünyanın neresinde var böyle bir şey. Denetimler Tarım Bakanlığı dardır.

Avatar
ahmet 2019-05-27 14:25:34

NE YAPACAK ZABITA,CI DAYILAR EMEKLİ OLUNCA HEPSİ GEÇİM DERDİNDE KİM İSTER 60 YAŞINDAN SONRA ÇALIŞMAYI MEMLEKET YAŞ ORTALAMASINDA

Avatar
isimsiz 2019-05-28 09:59:42

atacaksın sahaya gıda mühendislerini hem profosyonellce yapacaklar hem de istihdam artacak genç mezunların önü açılıp millete yarar sağlayacak zehir gibi beyinleri ile ... zabıta ne anlar gıda denetımınden.