banner388

Samsun'da savcının evinin önünden ayakkabı aldı, tutuklandı

Samsun'da savcının evinin önünden ayakkabı alan genç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'da savcının evinin önünden ayakkabı aldı, tutuklandı

Samsun'da savcının evinin önünden ayakkabı alan genç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

16 Ekim 2019 Çarşamba 17:21
Samsun'da savcının evinin önünden ayakkabı aldı, tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde ayakkabı hırsızlığından yakalanan genç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu öğrenilen 24 yaşındaki M.V. girdiği siteden kapı önündeki ayakkabı ve başka bir yerden de bisiklet çaldı. Çalınan ayakkabının Samsun Adliyesinde görevli bir savcıya ait olduğu öğrenildi. Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan M.V. alkollü olduğunu ve olayı hatırlamadığını savundu.

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.V., savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.V. hem ayakkabı hırsızlığı hem de bisiklet hırsızlığı suçlarından ayrı ayrı tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2019-10-16 18:32:23

hırsızlık elbette kötü bir suç ancak bu suç savcı ya karşı işlenmeseydi serbest kalırdı, adalet makam sahiplerine karşı işlenen suçlarda farklı işletiliyor, sıradan vatandaşa karşı farklı işletiliyor.

Avatar
okuyucuuu 2019-10-16 18:18:42

konu savcının ayakkabısı olunca iyi çalışmışlar polisler ,bizimde aracımız çalınıyor adamlar yakalanıyor salınıyor ilahi adalet ......

Avatar
Misafir 2019-10-16 18:09:11

İşte bu adaletsizliği anlayamıyoruz;Basit bir hırsızlık olayının cezası buysa uyuşturucu satanada içenede DS uygulamak nedir.Suçun türü bir yargı mensubunun yada bir devlet görevlisine karşı uygulanmış olması yaptırımlar neden değişiyor.Ve buna adalet diyorsunuz.

Misafir Avatar
yavuz 2019-10-17 08:51:54 @Misafir

a k p nin "a" sının anlamı bu işte. alın size adalet.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Burcu 2019-10-16 21:45:26

Cana dokununca hapis ,başkasina olunca beraat bu ne saçmalık ,kadınlar bıçaklaniyor adli kontrol ,savcının ayakkabisi alinmış hapis tabiki doğru değil yaptigi ama adalet herkese uygulanır makama değil

Avatar
Adalet 2019-10-16 23:21:32

Adaletini sevdiğimin ülkesi... Adam hastanede hemşirenin kafasını gözünü patlatıyor zanlı tutuksuz yargılanıyor, savcının ayakkabısını çalan kişi tutuklanıyor. İyiki savcının donunu çalmamış,yoksa mahkemeye çıkmadan idam edilirdi heralde

Avatar
Meltem 2019-10-16 23:42:15

VAY BE UST DUZEY BİRİNİN BOKU YERE DUSSE ORDAN GECENLERİ TUTUKLARLAR

Avatar
Akif 2019-10-17 00:46:30

Ulan benim arabanın her şeyini çaldılar ne teyip kaldı ne hoparlör seneler geçti birşey yok ortada

Avatar
recep deniz 2019-10-17 10:02:50

bu ülkede her gün doktor bıçaklanıyor öldürülüyor ve yapanların çoğu ceza almayıp salınıyor (ölümle sonuçlananlar hariç). savcıyım hakimim diye geçinen adaletten yoksun memurlar da kendilerinden başkasına adalet uygulamamaya yemin etmişler, mesleğini gururunu satarak yaşıyorlar.