banner388

Samsun'da Saklı Bahçe Tesisi Açıldı !

Samsun’un ilçesi Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent de yer alan 80. Yıl Parkı ile içerisindeki tesisleri tamamen değiştirerek, yeniden düzenleyip Saklı Bahçe adı ile halkın hizmetine sundular.

Samsun'da Saklı Bahçe Tesisi Açıldı !

Samsun’un ilçesi Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent de yer alan 80. Yıl Parkı ile içerisindeki tesisleri tamamen değiştirerek, yeniden düzenleyip Saklı Bahçe adı ile halkın hizmetine sundular.

14 Ağustos 2016 Pazar 17:12
Samsun'da Saklı Bahçe Tesisi Açıldı !

Tekkeköy Belediyesi’nin Kutlukent hizmet binası yanında yer alan 80. Yıl Parkı ve içerisinde olan çocuk parkı, tomruk kafe birde oturma yerleri ile bütün alan içerisinde köklü değişiklik yapılarak saklı bahçe ismi ile hizmet vermeye başlandı.


Tekkeköy’ün Kutlukent Mahallesi’nde olan kullanılabilirliğini yitirmeye başlamış 80. Yıl Parkı’nın bütün donanımı ile genç yaşlı, kadın, erkek, yediden yetmişe bütün kullanılabileceği duruma getirdiklerini belirten Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hasan Togar, "İlçemizde Kutlukent Mahallesi’nin Kutlukent Hizmet Binası yanında bulunan 80. Yıl Parkı’nın durumunu gözden geçirildi. Parkın kullanılabilirliği gitmeye başlamış durumdaydı. Bizlerde bu parkın halkımız ve çocuklar için kullanılır bir hale getirmek için başlatmış olduğumuz çalışmaları tamamlamış bulunmaktayız. Park içinde halkımızın yaz kış demeden burada oturup, aile ve misafirleri ile beraber hoş vakit geçirebilmeleri büyük bir tesis yaptık. Çocukların oyun oynayabilecekleri çocuk oyun alanları ve çocuk parkı inşa ettik. Tomruk kafenin hemen önüne ise güzel bir teras yaptık. Tekrar tomruk kafenin 2. katına nostaljik bir alan yaptık. Özellikle de tesislerin arka bölümlerinde bulunan çamların altı da bir başka güzel oldu. Yaz aylarında en sıcak günlerde bile çok serin olan ve her zaman esintiyi hissedebileceğiniz muhteşem bir yer. Bu park içerisindeki tesisleri ile etrafının adını saklı bahçe olarak değiştirdik. Bu bölgeye gelen vatandaşlar öncelikle tesisimizi görüyor. Daha sonra ise arka bölümde kalan yapay şelalemiz ve doğal çam ağaçları arasındaki eşsiz alanı inceliyorlar. Bizler de bu saklı ve doğal güzelliğin arasındaki alanı düşünerek bu tesisin adını saklı bahçe  olarak değiştirdik. Saklı bahçe eşsiz doğal güzelliğiyle, şelalesi, çam ağaçları altındaki hep serin olan ortamı, güler yüzlü çalışanları ve deneyimli personeli ile hizmet vermeye başladı. Bu eşsiz doğal güzelliğin keşfedilmesi için bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.
Son Güncelleme: 14.08.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.