banner388

Samsun'da öz kızını taciz eden baba tutuklandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 7 yıl boyunca kızına cinsel istismar uyguladığı iddia edilen baba, tutuklandı.

Samsun'da öz kızını taciz eden baba tutuklandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 7 yıl boyunca kızına cinsel istismar uyguladığı iddia edilen baba, tutuklandı.

29 Ağustos 2017 Salı 11:20
Samsun'da öz kızını taciz eden baba tutuklandı

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesi Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre 47 yaşındaki İ.K., 17 yaşındaki R.K.'yı evlenmek için istemeye gelen gence vermedi. Baba İ.K. evlenmek isteyen kızı R.K.'yı da döverek hastanelik etti. Hastanede tedavi altına alınan 17 yaşındaki genç kız babası tarafından 7 yıl boyunca cinsel istismara uğradığını iddia etti.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan baba, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alındı. İşlemleri tamamlanan 47 yaşındaki baba İ.K. çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etmedi. Savcılık ifadesi ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen baba İsmail K., tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Güncelleme: 30.08.2017 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davarsavar 2017-08-29 16:59:20

Niye hic olmuyor mu bu ulkede boyle bir sey nesine inanamiyorsunuz? Belki de kiz babasinin tacizinden kacmak icin evlenmek istiyor.

Avatar
Vatandaş 2017-08-29 14:56:52

Bir zilinin sözüyle iş yapar mı adalet delil, iz var mı , 2 sene sonra ben sevdiğim çocukla evlenmek için çamur attım der çık içinden çıkabilirsen

Avatar
Sultan 2017-08-30 16:11:00

Her gün böyle haberleri hem duyuyoruz hem çevremizde görüyoruz. Daha nesine inanmıyorsunuz! Kızda da suç olabilr savunmuyorum ama babada da suç olabileceğini unutmayın. Kıza da boşu boşuna hakarette bulunmayın lütfen.

Avatar
Tuğra uzal 2017-08-29 13:04:50

Ya Allah aşkına böyle birşey mümkün olabilir mi ? Bir baba öz kızına tövbe tövbee!O kıza kim akıl verdiyse babasına çamur atıp adamı rezil etmişler.O kızın aklına girmiş illa babayı perişan edip o oğlanla evlenecek.Kanunda adalette zaten bu ülkede hak getire yakın zavallı babayı.

Avatar
İsimsiz 2017-08-30 00:58:15

Bu ülkede hiç bir şeye inanmayan kimselere soruyorum neyi ne kadar biliyorsunuz acaba ben buna neden inanıyorum biliyormusunuz çok kişilerde işim gereği karşılaştım kıza çamur atmak çok kolayınıza geliyor uyanın artık

Avatar
Cahilsiniz .hic bir seyden haberiniz yok 2017-09-03 21:57:52

Yaziklar olsun inanmayana. Kendim 4 yasinda bir yakinimin tacizine ugradim . Kimseye demedim zaten anlamadimda . Ama ne zaman evlendim o zaman anladim taciz edildigimi , bugun o adam bayram icin geldi ama ben varim diye eve gelemedi cunku o da hayirliyor pislik herif. Daha nicesi. Komusmuz erkeklere ilgi duyuyor cocuklari evine topluyor anlayan cocuklar daha gitmiyor ama anlamayanlar ama bir sey desen IFTIRA derler hemen. Erkekler cok safsiniz iyi niyetlisiniz -inanmayanlara diyorum-az gozunuzu acin. Yine baska bi akraba liseye giden baska bi akrabankizina bilmem neresinu acip gostermis . Biz bunlari aramizda konusyiruz ama maalesef sesli sesli kimse konusamiyor. . .