banner388

Samsun'da otomobil nehre uçtu

Samsun'un Bafra ilçesinde virajı alamayan otomobil Kızılırmak'a uçtu.

Samsun'da otomobil nehre uçtu

Samsun'un Bafra ilçesinde virajı alamayan otomobil Kızılırmak'a uçtu.

28 Şubat 2018 Çarşamba 11:48
Samsun'da otomobil nehre uçtu

Samsun'un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi Kızılırmak Sedde yolunda meydana gelen kazada virajı alamayan otomobil takla atarak Kızılırmak'a uçtu. Kazada ölen yada yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Sancak Sokak’tan Sedde yoluna seyir halinde olan E.G. yönetimindeki 67 DR 167 plakalı otomobil virajı alamayarak takla attı. Takla atan otomobil Kızılırmak'a uçtu. Kazada otomobil sürücüsü ve araçta bulunan 2 yolcu yara almadı.

Yapılan açıklamada kaza ile ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık Güzel 2018-02-28 16:53:01

Bu ülkede trafik kazalarına aslında KAZA denilmemeli çünkü kaza her türlü tedbiri aldığın her türlü sorumluluğu yerine getirdiğin halde oluyorsa kaza denir. Biz de insanların ihmalinden oluyor, hız, tedbirsizlik, saygısızlık, eğitimsizlik bunların hepsi bu tür görüntüleri meydana getiriyor. İşte buna da kaza denmez ihmal denir.

Avatar
işin aslı 2018-02-28 12:20:35

hız yapılmamalı ve dikkatli olunmalı ki; kazalar çok azalsın

Avatar
Cemal 2018-02-28 12:50:44

Geçmiş olsun. Bu kadar büyük bir kazanın ardından yara bile almamak önce Allah sonra işini sağlama alıp emniyet kemeri takmak sayesinde olur. Mutlaka kemerimizi takalım tedbirli olalım sonra Allahın takdiri.