banner388

Samsun'da olaylı yıkım devam ediyor

Samsun'un Alaçam ilçesinde dün başlayan olaylı yıkım bugün de devam ediyor.

Samsun'da olaylı yıkım devam ediyor

Samsun'un Alaçam ilçesinde dün başlayan olaylı yıkım bugün de devam ediyor.

20 Haziran 2017 Salı 12:45
Samsun'da olaylı yıkım devam ediyor

Samsun haber - Samsun'un Alaçam ilçesinde 70 iş yerinin bulunduğu belediyeye ait bina içni yıkım kararı verildi. 50 iş yeri boşaltılırken diğer iş yerlerini boşaltmayan dükkan sahipleri ile polisler arasında kavga çıktı. Yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı. 


YIKIMLAR DEVAM ETTİ

Dün yıkıma gelen ekibe sözleşmelerini göstererek dükkanlarımız yıkamazsınız diye kişilerin dükkanı da bugün yıkıldı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar devam ediyor.

Esnaf Hasan Türkmen bu duruma isyan ederek "Bayramın geçmesini dahi bekleyemediler. İşsiz, yersiz, yurtsuz bıraktılar. Diyecek bir şeyim yok görünenler ortada. Bayrama bir hafta kala bu yapılan zulümdür" dedi.
 

Son Güncelleme: 20.06.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal demir 2017-06-20 13:40:29

onu oy verirken düşünecektiniz bi taraftan yol yaptı köprü yaptı diye her haksızlığı görme yuvanı başına geçirince feryat et.

Avatar
kenan 2017-06-20 14:27:34

kiracıysan cık derlerse cıkacaksın kimse kendini acındırmasın