banner388

Samsun'da okulda dehşet! Sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı

Samsun'un İlkadım ilçesinde lisede bir kız öğrenci arkadaşını sınıfta sırtından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralı kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Samsun'da okulda dehşet! Sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı

Samsun'un İlkadım ilçesinde lisede bir kız öğrenci arkadaşını sınıfta sırtından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralı kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

21 Ekim 2021 Perşembe 18:18
Samsun'da okulda dehşet! Sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı

Olay, İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'ndeki bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki F.Y.P. adlı kız çocuğu, sınıf arkadaşı K.H.D. (14) tarafından sınıfın içinde sırtından bıçaklandı.

Özel araçla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğrenci tedavi altına alındı. Bıçağın kız çocuğunun sırtından girip akciğerine değdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Bıçaklı saldırgan K.H.D. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.H.D.'nin F.Y.P. ile önce kavga ettiği, daha sonra da kantinden bıçak alıp sınıfa gelip sırtından onu bıçakladığı ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA 2021-10-21 22:12:08

Okullar maalesef dingonun ahırına döndü. Herkese okulda eğitim öğretim verilmesi mümkün değil. Bir yaptırım gelmesi gerekiyor acilen. Açıktan okumaya teşvik edilmesi gerekebilir, özellikle sorunlu öğrencilerin. Çocukların korkusu yok maalesef. Veliler de işin içinden çıkamayınca "Alın, dövün, adam edin." diye öğretmene bırakıyor sorunları. O devir de kapandı artık. Dayak bitti gibi birşey, çözüm de değil elbette. Kalma ve uzaklaştırma gelmeli sözün kısası vesselam

Avatar
Sağlam55 2021-10-22 09:27:52

EĞİTİMİ ÖĞRETMENİN İDARECİNİN ELİNDEN ALIRSANIZ BÖYLE OLACAK. Öğrenciye biraz kızdın mı okula veli gelir hesap sorarsa olacak budur. Eskiden olay gene olurdu ancak okula öğretmene idareye saygı vardı bi ağırlığı ciddiyeti vardı. Şimdi? fıssss

Avatar
Sanal 2021-10-22 14:28:31

Ata ekşi yerse torunun dişi kamaşır. Eğitim ailede başlar. Anne babanın eğitemediğine hiç kimse birşey öğretemez.

Avatar
Kemal Kurt 2021-10-21 23:30:08

Öğretmenleri öğrenciye bırakın laf söylemeyi ters baktığı zaman başlarına gelmeyen öğrenci ve ailesi tarafından yapılmayan terbiyesizlik ve bazen tehdit kalmıyor. O yüzden öğretmenlerin birçoğu elini çekti öğrencilerin üzerinden. Aileler maalesef evlatlarına toplum içinde uyması gereken kuralları öğretmiyor çocuklar temel görgü kurallarında yoksun ne yazık ki.

Avatar
Burcin Sezgin 2021-10-22 12:46:15

Hata sistemin. Çocuk okula gelmenin de bir saygınlığı olduğunu hissetmiyor ki. Okuyor olmanın gururunu yaşamıyor ki. Ahir gibi oldu okullar. Ne sınıfta kalma var ne uzaklaştırma var ne başarıya göre öğrenci seçme var. Okulu boş zaman doldurmak için kullanılan mekan haline getirdiler. Ana babaların da hatası çok büyük. Herkesin çocuğu çok hassas maşAllah. Hiç bir çocuğa ufacık laf söyleyemiyorsunuz bu kadar narin çıt Kırıldımlar güya. hele bir şey deyin telefon kullanmayı öğrenmiş hevesli veli, gimer bimer her ne bulursa arıyor

Avatar
Samsunlu 2021-10-21 19:40:41

Kabahat öğrencinin mi öğretmenin mi velinin mi yoksa sistemin mi

Avatar
birisi 2021-10-24 02:24:20

Bu olayda kabahat ailenin malesef sayın arkadaşlar. Suçu işleyen kız çocuğu tedavi görmesi gereken sorunlu bir çocuk. Ve maalesef tedavi görmediği için bu tip vukuatları var. Öğretmene, müdüre, sisteme boş yere bu haber üzerinden suç atmayınız. Başarıyla bu olayın hiçbir alakası yok.

Avatar
disiplin 2021-10-28 08:40:29

erkek öğrenci kravat 2 karış sarkık gömlekler dışarda salla parti bir hal kız öğrenci saçlar boyalı röfleli permalı vs. neredeyse makyaj yapıp gelecek, disiplin yok haliyle eğitimde yok, sonuç belli.