banner388

Samsun'da motosikletin çarptığı kız hastanelik oldu

Samsun’da motosikletin çarptığı 16 yaşındaki kız hastanelik oldu.

Samsun'da motosikletin çarptığı kız hastanelik oldu

Samsun’da motosikletin çarptığı 16 yaşındaki kız hastanelik oldu.

03 Kasım 2023 Cuma 17:30
Samsun'da motosikletin çarptığı kız hastanelik oldu

Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Cumhuriyet Meydanı Tramvay İstasyonu mevkisinde ışıklarda meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, yayalara kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan 5-6 kişilik grubun arasına 2 motosiklet daldı. 
Kalabalıktaki 1 kişiye motosikletlerden biri çarparken, yolun karşısına geçmekte olan diğer vatandaşlar ise kendilerini son anda kurtardı.

Kazada İbrahim B.G.'nin (37) kullandığı 55 BRK 38 plakalı motosiklet, kalabalıkta 16 yaşındaki Ş.Y.’ye çarptı. Boynundan ve kafasından yaralanan Ş.Y. için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yolun tek şeridi kaza nedeniyle trafiğe kapatılırken, ambulansa bindirilen yaralı, ilk müdahalenin ardından Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları; genç kızların kendilerine yanan ışık sönerken son anda yaya geçidine atladıklarını, bu esnada da kendilerine yeşil ışık yanan motosikletin kalabalığın arasına girdiğini, 5-6 kişinin kaçtığını fakat yaralanan genç kızın kaçamadığını ifade ettiler. Yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 03.11.2023 18:03
Anahtar Kelimeler:
SamsunAsmsun HaberKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.