banner388

Samsun'da kriz masası oluşturuldu: Siber saldırı olabilir

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, referandum günü olası bir siber saldırıya karşı kriz masası oluşturulduğunu söyledi.

Samsun'da kriz masası oluşturuldu: Siber saldırı olabilir

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, referandum günü olası bir siber saldırıya karşı kriz masası oluşturulduğunu söyledi.

15 Nisan 2017 Cumartesi 10:21
Samsun'da kriz masası oluşturuldu: Siber saldırı olabilir


Samsun Haber - YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, referandum için önemli tedbirler aldıklarını söyledi. 5 ile hizmet veren YEDAŞ, Referandum da hazı bulunması için saha ekiplerini arttırarak, gerekli envarterli hazırladıkları belirtti. 

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk yaptığı açıklamada şunları söyledi "Seçim güvenliği için ek tedbirlerimizi aldık, saha ekiplerimizi güçlendirdik. 7/24 sürekli hizmet veren bir şirket olarak seçim günü de işimizin başında olacağız. Elektrik dağıtım hizmetinin olağan şekilde devam etmesi ve aksaklıkların önüne geçebilmek, meydana gelebilecek sorunların hızlı ve etkin yönetimi için kritik önem taşıyan dağıtım merkezimizde 24 saat esasına dayalı kriz masası oluşturduk. Ekiplerimizin görevlendirmelerini, operasyonel süreçleri oluşturduk. Ekiplerin iletişim bilgilerini TEDAŞ Genel Müdürlüğü ve yerel yönetimlerle paylaştık. 5 ilde saha personel sayımızı 671’den 809’a, araç sayımızı 147’den 176’ya çıkararak güçlü ekip ve araçlarımızla hizmet veriyor olacağız. Malzeme teminimizi yaptık. Arızalara hızlı müdahale edebilmek amacıyla her ilimizde şebeke yönetim merkezi (Dispatch Center) oluşturduk ve uzman şebeke yönetim operatörü (Dispatcher) ile sahaya anlık müdahale ediyor olacağız. Çağrı merkezi vardiya planlarımızı revize ederek saatlik çalışan sayısını yüzde 25, WhatsApp, BİP ve diğer sosyal mecralardan gelebilecek bildirimlerin hızlı değerlendirilmesi ve cevaplandırılması için çalışan sayımızı yüzde 30 arttırarak ulaşılabilirlik seviyemizi yükselttik"

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.