banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da görevli kadın doktor yılın hekimi seçildi

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı olarak çalışan Dr. Ayşe Zehra Özdemir, yılın hekimi seçildi.

banner269

Samsun'da görevli kadın doktor yılın hekimi seçildi

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı olarak çalışan Dr. Ayşe Zehra Özdemir, yılın hekimi seçildi.

15 Nisan 2017 Cumartesi 10:28
Samsun'da görevli kadın doktor yılın hekimi seçildi

32 yaşındaki Kadın Doğum Uzmanı Dr. Ayşe Zehra Özdemir'in Vezirköprü ilk görev yeri Vezirköprü Devlet Hastanesi ve burada 2 yıldır çalışıyor. Vezirköprü Devlet Hastanesinin tek Kadın Doğum Uzmanı olan Özdemir, bir yılda bin 400 doğum yaptırmanın dışında gece acil vakalara da müdahale ediyor. Özdemir'in yaptırdığı doğumlarda sezaryen oranı oldukça düşük olması. Özdemir, Samsun'da yılın hekimi seçildi ve ödülünü Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın elinden aldı.

Özdemir, aldığı ödül ve çalışmalar hakkında şunları söyledi: "2 yıldır bu hastanedeyim. İlk çalışma yerim. Burası doğum sayısı oldukça yüksek olan bir ilçe. Hastane olarak da oldukça tecrübeli bir personel grubuna sahip. 2 yıldır yoğun bir tempoda çalışarak halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Poliklinik dışında gece acil hastalar için de gelip müdahalemizi yapıyoruz. Onun için iki yıl oldukça yoğun geçti. Geçen yıl doğum sayımız bin 400. Bunun içerisinde sezaryen oranı çok düşük. Hastanede çalışanlarımızdan çok memnunum. Ameliyathane, servis, doğum hanedeki çalışanlarımız çok tecrübeli. Hastane yönetimi de bizim çalışmalarımıza yardımcı olabilecek her şeyi sağladılar. Tabii ki arkadaşlarımız olmasa bu kadar hastaya bakmak veya doğumlarını yaptırmak imkansız. Tek başına olmak yine de yorucu ama bir şekilde üstesinden geliyoruz. Yılın hekimi seçilmek, bu şekilde ödüllendirilmek motivasyon bakımından güçlü bir hale getirebiliyor. Sonuçta o ödül için yapmadık ama güzel oldu. Bizi yetiştiren hocalarımız bile mutlu olmuştur. Hastanemiz açısından güzel oldu"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan karaman 2017-04-15 21:28:48

Tebrik ederim. Çok sevindik. Başarılarının devamını dileriz.