banner388

Samsun'da korkunç kaza! 2 ölü, 3 yaralı

Samsun'da kamyonetin freninin patlaması sonucunda korkunç bir kaza meydana geldi. Kaza sonucunda baba ve oğlu hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Samsun'da korkunç kaza! 2 ölü, 3 yaralı

Samsun'da kamyonetin freninin patlaması sonucunda korkunç bir kaza meydana geldi. Kaza sonucunda baba ve oğlu hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 21:11
Samsun'da korkunç kaza! 2 ölü, 3 yaralı

Samsun Haber-Samsun'un Bafra ilçesinde tomruk yüklü kamyonetin freni patladı. Freni patlayan kamyonet dehşet saçtı, 2 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi ise yaralandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde 18 kilometre uzakta Uluağaç Mahallesi girişinde meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, A.K.'nin kullandığı tomruk yüklü 55 JL 389 plakalı kamyonetin freni patladı. Kamyonetin freninin patlaması sonucunda park halindeki 55 FT 227 plakalı traktöre ve yanında duran İ.Ç. (59), Y.Y. (58), G.ç. (53), A.Ç. (55) ve H.Ç.'ye (22) çarptı


Kamyonetin altında kalan baba A.Ç ve oğlu H.Ç. olay yerinde can verirken, İ.Ç., Y.Y. ve G.Ç. yaralandı. Yararlılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından kaçtığı iddia edilen kamyonet sürücüsünü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Salih Ovalı geçen sene aynı yerde yaşanan kazada sonucunda 2 kişinin canından olduğunu belirterek, "2 can geçen sene verdik. 2 can da bu sene verdik. Bu yolun kumlu olması, bakımsız olması kazalara yol açıyor. Yavaş gidin diye yolda hiç bir levha yok. Gelen transit gidiyor. Yazık geçen sene 2 arkadaşımız, bu sene de 2 arkadaşımız öldü” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet savcısının kaza mahallinde incelemelerini tamamlamasının ardından hayatını kaybeden baba ve oğlu Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 04.06.2018 09:26
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunBafraKamyonet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.