banner388

Samsun'da Kent Estetiği Sempozyumu

Samsun Kent Estetiği Sempozyumu Düzenleme Kurulu iftarda bir araya geldi.

Samsun'da Kent Estetiği Sempozyumu

Samsun Kent Estetiği Sempozyumu Düzenleme Kurulu iftarda bir araya geldi.

19 Haziran 2016 Pazar 13:43
Samsun'da Kent Estetiği Sempozyumu

Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla organize edilen 1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu Sempozyum Düzenleme Kurulu Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Bu yıl ulusal anlamda ilki gerçekleştirilen Kent Estetiği Sempozyumu'nda yaklaşık 60 bildiri sunumu yapılmış, ülkenin değişik üniversitelerinden akademisyenler, büyükşehir belediyelerinden temsilciler ve sivil toplum kuruluşlarından katılımcılar üç gün boyunca kentimizde konuk edilmişlerdi. Ayrıca 23 ülkeden 930 katılımın gerçekleştiği Uluslararası Samsun Kent Estetiği Poster Yarışması da düzenlenmişti.
Kent Estetiği Sempozyumu konusu üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı, gelecek yıl organize edilecek ikinci sempozyumun program ve sürecinin masaya yatırıldığı iftar programında, sempozyumun uluslararası olarak düzenlenmesi, sempozyuma yeni etkinliklerin dahil edilmesi, akademik ve yerel yönetsel erkle temasların genişletilmesi ve kent estetiği üzerinde Samsun’un öncü ve hakim konumuyla yeni roller üstlenmesi konuları üzerinde duruldu.
İftar Programında Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, kurul üyesi daire başkanları ve müdürleri, OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve kurul üyesi öğretim görevlileri yer aldı. Yemek sonunda sempozyum düzenleme kurulunun belli aralıklarla toplamsı kararlaştırıldı.

Son Güncelleme: 19.06.2016 13:57
Anahtar Kelimeler:
SamsunOmüKentIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.