banner388

Samsun'da işten çıkarılan emekçilerden halaylı protesto

Samsun'da market çalışanlarının işten çıkarılması üzerine durumu halay çekerek protesto etti.

Samsun'da işten çıkarılan emekçilerden halaylı protesto

Samsun'da market çalışanlarının işten çıkarılması üzerine durumu halay çekerek protesto etti.

16 Aralık 2018 Pazar 20:19
Samsun'da işten çıkarılan emekçilerden halaylı protesto

Samsun Haber-Samsun'da işten çıkarılan Makro işçileri durumu protesto etmek üzerine halay çekti.

Ankara merkezli bir alışveriş zincirinin Samsun'daki şubelerinin başka bir firmaya devredilmesi üzerine işten çıkarılıp üstüne tazminat alamayan işçi durumu halay çekerek protesto etti.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan emekçiler market zincirinin Barış Bulvarı üzerindeki marketine yürüdüler. Basın açıklaması yapan işçiler, "Yıllarımızı verdik, tazminatları alamadık, kafayı yedik, delirdik” diyerek oynama sebeplerini belirttiler.

İşçiler adına konuşan Hasan Kaya, “Biz burada haklarımızı almak için oynadık. Haklarımızı kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah yakın zamanda haklarımızı alacağız. Biz bu davaya inandık, sonuna kadar da bu davanın arkasından gideceğiz” sözcüklerini kullandı.

Grup, basın açıklaması ve halayın ardından olaysız şekilde dağıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SS55 2018-12-17 12:19:30

Makro Market iflas etti... Taze adı altında yeniden ticari piyasada tutunmaya çalıştı olmadı... Şimdi ne Makro ne de Taze Market kalmadı... Hepsi kapandı... Neyin halayını çekip neyin protestosunu yapıyor bu kişiler anlamak mümkün değil... Ortada ticari bir cenaze ver artık... Ölmüş bir işletmeden ne tazminatı alacaksınız... Zamanında maaşlarınızı alıp almadığınıza bakın onunla teselli olun... Ne kendiniz rahatsız olun ne de etrafı rahatsız edin !...