banner388

Samsunspor kaçamadı 2-2

Kırmızı beyazlılar, baştan sona büyük heyecana sahne olan müsabakada iki kez skor üstünlüğünü eline geçirsede rakibin iki penaltı golüne engel olamadı ve sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı. Samsunspor'un gollerini Samet ve Oğuz atarken, rakibin iki penaltı golünü ise Dilaver Güçlü kaydetti.

Samsunspor kaçamadı 2-2

Kırmızı beyazlılar, baştan sona büyük heyecana sahne olan müsabakada iki kez skor üstünlüğünü eline geçirsede rakibin iki penaltı golüne engel olamadı ve sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı. Samsunspor'un gollerini Samet ve Oğuz atarken, rakibin iki penaltı golünü ise Dilaver Güçlü kaydetti.

16 Aralık 2018 Pazar 21:12
Samsunspor kaçamadı 2-2

Samsunspor Haber - Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, Sakaryaspor karşısında ilk 45 dakikayı 1-1 tamamladı. 28 bin taraftarın takip ettiği zorlu müsabakaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilk dakikalarda rakibin baskısını durdurdu. Nadir ama etkili hücum organizasyonlarıyla rakip Sakaryaspor kalesinde etkili olan kırmızı beyazlılar, Samet Asatekin'in muhteşem golüyle skor avantajını yakalasada rakibin Dilaver Güçlü ile penaltı golüne engel olamadı ve ilk devre 1-1 sona erdi. 

İKİ PENALTI İKİ GOL 

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk devrede olduğu gibi kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, Oğuz Gürbulak'ın golüyle bir kez daha skor avantajını eline geçirdi. (2-1) Ancak daha öne geçmesinin sevincini tam yaşayamadan Nuri Terliksiz'in kontrolsüz hamlesiyle hakem Caner Ak müsabakada ikinci kez penaltı noktasını işaret etti. Topun başına gelen Dilaver Güçlü ikinci kez kaleci Ahmet'i mağlup etti ve skor 2-2 ye geldi. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gfb 2018-12-16 21:26:30

Macı canlı izledim ilk penaltı kesınlıkle penaltı degıldı sakarya taraftarı muhtesemdi hakem skora kesınlıkle etkı ettı.

Misafir Avatar
Veysel 2018-12-17 13:44:10 @Gfb

Sen canlı izledin.Biz Staddan ve ayrıca özetlerden izledik.Hakem özellikle samsunsporu korumaya aldı.Ancak penaltı pozisyonlarında gerçekten doğru lararları verdi.Penaltı nasıl olur arkadaş.Ya gole giden adamı indirirsin-şarz edersin yada elle müdahale.Ayrıca ilk yarıda Samsunsporlu topçunun eline çarpan top ta penaltıydı ama hahem topun ele gitmesi olarak değerlendirdi.

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
Musa 2018-12-17 13:41:32 @Gfb

Sakaryaspor bu değil.Aşırı motivasyon sebebiyle samsunu elinden kaçırdı.Penaltılar buz gibi penaltı.Penaltı olması için gole giden adamın düşürülmesi yetmiyor mu.Her iki pozisyonda gol vuruşuna izin verilmedi.Kardeşim olur olmaz,düşürmeyeceksin.Samsunun pahalı takımı var ama çok ağırlar.İlk golden sonra yerde yatmalar,geriye yaslanmalar vb.Daha hızlı bir takım kurmaları gerekmektedir.Bu ligler böyle.Sakaryaspor ligin ikinci yarısında ilk maçlarını kafaya oynayan keçiören, sarıyer gibi takımlarla oynayacak.Bunları geçebilirse samsunda şampiyonluğunu ilan gider gibi duruyor.

Beğenmedim! (3)
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2018-12-16 21:24:00

HAKEM 2 UYDURUK PENALTIYLA DURUMU İDARE ETTİ. GALİBİYET BİZİM HAKKIMIZDI. MAÇIN NORMAL SKORU : SAKARYASPOR 0 SAMSUNSPOR 2

Avatar
yalandan puan vermek 2018-12-16 21:30:30

gereksiz yere puan verdik sıkmadan daha ilk devre maçı bitirebilirdik. sakin olup 2 yi bulmalıydık. 3 sarı karttan birini kırmızıya çeviremedik. panik oynadık. 2 pua gitti. sakarya bize rakip olacak takım değil. elleri ayakları dolandı ama değerlendiremedik.

Avatar
METİN 2018-12-16 21:21:15

BU TAKIM BU LIGDEKI HERKESTEN DAHA İYİ DAHA KALİTELİ

Avatar
Metin 2018-12-16 21:36:11

Samsunda spor yazarlarından taraftarlarına kadar her kes soyledi bu hoca ve oyuncu gurubu ile bu takım asla ve asla Sampiyon olamaz.Yuksel Yıldırímın,İsmail Uyanığın emeklerine çok yazık.Bu takím sezon başı Erzurumdan hazır gelmedi.Sakaryada iki penaltı ihanettir.Rakibe hediyedir.Yazíklar olsun.

Avatar
Adil Saka 2018-12-17 08:28:18

Sakaryanın Hakem sayısı fazla adamlar iyi çalışıyorlar.Sakaryayı Şampiyon yapmak için her şeyi siyaseti bile kullanacaklar.Samsunu çekemeyenler yine ması başı oyunları 2.devrede lacak bu yüzden Samsun çok ama çok güçlü olmalı bu işi onlara bırakmamalı yürekli oyuncular alınmalı takıma katkısı olmayan 4-5 oyuncu var bunlar gönderilmeli

Avatar
Metin 2018-12-16 21:45:33

Ben Savaşın yine kart goreceğini biliyordum ama penaltı yapacağını hic düşünmemistim.Bu macta iki penaltıya sebep olan oyuncular takıma ihanet eden oyunculardır.Savasın yerine daha iyibir oyuncu alınmalı o kalırsa yedek beklesin

Avatar
Veysel Sarı 2018-12-17 08:23:55

Hoca Bahattini kazanacağım diye inadım inat oynatıyor.Bahattin kendine bakmıyor bırakın koşmayı ayakta duracak hali yok bu hoca Samsunspora malesef liderliği getiremedi tabiki oyuncularında hataları çok fazla bu maçta 2 penaltı yaratmak hiç ama hiç yakışmadı rakibe çalıştık yazık oldu bu şehire bu taraftara Yüksel Yıldırıma Uyanık başkanımıza