banner388

Samsun'da Iraklı gence bıçaklı saldırı

Samsn'da sigara ve cep telefonunu vermeyen Iraklı genç 3 yeriden bıçaklandı.

Samsun'da Iraklı gence bıçaklı saldırı

Samsn'da sigara ve cep telefonunu vermeyen Iraklı genç 3 yeriden bıçaklandı.

28 Nisan 2019 Pazar 10:02
Samsun'da Iraklı gence bıçaklı saldırı

Samsun'un İlkadım ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler Iraklı gençten sigara ve cep telefonunu istedi. Iraklı genç sigara ve cep telefonunu vermeyen bıçaksaldırıya uğradı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde saat 21.00 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar, arkadaşlarıyla birlikte sokakta duran Iraklı S.M.’den (15) sigara ve cep telefonunu istedi. Sigarasını ve cep telefonunu vermeyince bıçaklanan genç üç yerinden yaralandı. Saldırganlar kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Omzundan ve sırtından üç bıçak darbesi alan genç, ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk tedavisinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis kaçan şahıs veya şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2019-04-28 20:33:08

Super olmus umrumda degil